Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Boikott-aksjon mot SAS

Boikott-aksjon mot SAS

14

SAS Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte mot anti-skandinaviske SAS, på Kjevik flyplass i Kristiansand.

En gruppe aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte søndag morgen mot SAS anti-skandinaviske reklamefilm, ved Kjevik flyplass i Kristiansand.

Aksjonen startet med at det ble lagt ut en rekke løpesedler i brosjyre-holdere, oppslagstavle, benker og toalett, samt delt ut til ventende inne på selve flyplassen.

Etterpå beveget de seg ut ved inngangen til flyplassen hvor banner ble rullet ut, med teksten «Respect Scandinavia, boycott SAS». Løpesedler med kort informasjon og QR-kode til tidligere artikler på Frihetskamp ble her delt ut til reisende og ansatte, samt personer som skulle hente reisende.

Folks tilbakemeldinger var noe blandet, noen var positive, og enkelte tydelig trigget over at stolte skandinavere reagerer på anti-skandinavisk reklame. En ansatt pilot i et annet flyselskap måtte også trekke litt på smilebåndet og le, tydelig fornøyd med budskapet om å boikotte en konkurrent.

Etterhvert kom en ansatt vaktmester fra selve flyplassen og ba Motstandsbevegelsens aktivister og medlemmer pent om de kunne flytte seg litt lenger vekk fra selve inngangen, og poengterte samtidig at de hadde lov til å aksjonere. Høflig gjorde de som vaktmesteren ønsket og fortsatte aksjonen 10 meter lenger bort.

Vaktmester ved Kjevik flyplass spør pent om Motstandsbevegelsens medlemmer kan flytte seg et par meter bortenfor inngangen og fortsette aksjonen der.

Etter en stund avsluttet Motstandsbevegelsen aksjonen, og hang opp banneren på et gjerde ved innkjørselen til flyplassen, godt synlig for alle bilister som skal inn til flyplassen, samt bilister som kjører forbi.

En vellykket aksjon, uten problemer.

Se flere bilder av aksjonen:


Les også:
SAS publiserer klippet versjon av sin antinordiske hatfilm
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
3 år siden

Bra jobbet!

Ola Dunk
Ola Dunk
3 år siden

Bra gjennomført kamerater! Boikott sas!

Øystein Vaule
Øystein Vaule
3 år siden

En hyggelig aķsjon! Mange smil fra folk! 🙂 Det var vell faktisk bare en selvhatende og ryggradaløs hanrei som reagerte. Majoriteten tok imot flygeblad og flere lo godt og smilte.

Jævlig kjekt!

Hanne
Hanne
3 år siden

Kjempe bra utført.

Tom
Tom
3 år siden

Kjempebra aksjon kamerater!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

God markering. Det burde flere organisasjoner ha gjort, for denne SAS-propagandaen er en hån mot alle nasjonalsinnede skandinavere – nordmenn, svensker og dansker. Men flott at det ble gjort! Dere har mange meningsfeller.

Heimdal
3 år siden

Særdeles bra! SAS propagerer at det ikke finnes særegne nordiske kulturer i skandinavia, at alt er bare tatt fra andre deler av verden…hvorfor i all verden reiser da så mange turister fra hele kloden for å oppleve vår kyst- og bygde-kultur, folkemusikk, stevner, martna og havet av kulturelle nordiske arrangement rundt om i skandinavia om vi ikke har noen egen kultur?! Kan heller spørre seg hva for en kultur de rotløse ondsinnete globalistene har, annet enn å utslette skandinaviske nasjoners særegenheter. Ifølge de, så eksisterer ikke engang nordiske folkeslag. «Vi er alle mennesker» roper de, samtidig som de skal påtvinge… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Vel utført kamerater

Sigøynerkongen
Sigøynerkongen
3 år siden

Bra aksjonert!

Marius Simonsen
Marius Simonsen
3 år siden

??

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Bra jobbet.

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
3 år siden
Grim
3 år siden

Vel gjennomført aksjon!

trackback
2 år siden

[…] Aksjonshelg på Sørlandet/Boikott-aksjon mot SAS […]