Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Boikott-aksjon mot SAS

Boikott-aksjon mot SAS

SAS Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte mot anti-skandinaviske SAS, på Kjevik flyplass i Kristiansand.

En gruppe aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte søndag morgen mot SAS anti-skandinaviske reklamefilm, ved Kjevik flyplass i Kristiansand.

Aksjonen startet med at det ble lagt ut en rekke løpesedler i brosjyre-holdere, oppslagstavle, benker og toalett, samt delt ut til ventende inne på selve flyplassen.

Etterpå beveget de seg ut ved inngangen til flyplassen hvor banner ble rullet ut, med teksten «Respect Scandinavia, boycott SAS». Løpesedler med kort informasjon og QR-kode til tidligere artikler på Frihetskamp ble her delt ut til reisende og ansatte, samt personer som skulle hente reisende.

Folks tilbakemeldinger var noe blandet, noen var positive, og enkelte tydelig trigget over at stolte skandinavere reagerer på anti-skandinavisk reklame. En ansatt pilot i et annet flyselskap måtte også trekke litt på smilebåndet og le, tydelig fornøyd med budskapet om å boikotte en konkurrent.

Etterhvert kom en ansatt vaktmester fra selve flyplassen og ba Motstandsbevegelsens aktivister og medlemmer pent om de kunne flytte seg litt lenger vekk fra selve inngangen, og poengterte samtidig at de hadde lov til å aksjonere. Høflig gjorde de som vaktmesteren ønsket og fortsatte aksjonen 10 meter lenger bort.

Vaktmester ved Kjevik flyplass spør pent om Motstandsbevegelsens medlemmer kan flytte seg et par meter bortenfor inngangen og fortsette aksjonen der.

Etter en stund avsluttet Motstandsbevegelsen aksjonen, og hang opp banneren på et gjerde ved innkjørselen til flyplassen, godt synlig for alle bilister som skal inn til flyplassen, samt bilister som kjører forbi.

En vellykket aksjon, uten problemer.

Se flere bilder av aksjonen:


Les også:
SAS publiserer klippet versjon av sin antinordiske hatfilm
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS