Hjem Annonse Boikott Israel – unngå disse selskapene og merkevarene

  Boikott Israel – unngå disse selskapene og merkevarene

  KAMPANJE Mange bedrifter og merkevarer i Norden har koblinger til Israel og sionismen. Her sorterer vi ut hvilke produkter du som bevisst forbruker bør unngå og hvorfor.


  Den nordiske motstandsbevegelsen har tatt et offisielt standpunkt mot Israel og ønsker derfor også at du engasjerer deg i denne saken. I tillegg til å bli med i kampen, bør du også ta et valg i hverdagen om ikke å styrke terrorstaten og sionismen mer enn nødvendig, gjennom bevisst forbruk og aktiv boikott.

  Vi forstår at det er vanskelig å unngå alle sionistiske merkevarer og prøver derfor å gjøre ting enklere ved å rangere i forskjellige prioriteringer hvor viktig det er å boikotte hvert selskap og merkevare, samt en forklaring på hvorfor. Noen merker er imidlertid så dominerende at de nesten er uunngåelige, og det er ikke slik at vi kommer til å holde det mot deg hvis du ikke kan følge listen dogmatisk, men forhåpentligvis kan det hjelpe deg i det minste å ta noen bedre valg. En boikott handler selvfølgelig ikke om å kaste produktene du kanskje allerede eier fra pro-israelske selskaper, men om å prøve å unngå det når du handler i fremtiden.

  Det finnes mange slike lister på internett og vi kunne gjort det enkelt for oss selv ved å bare kopiere en av disse, men siden flere av disse er kopier av kopier, noen ganger basert på rykter og noen ganger veldig utdaterte, har vi i stedet valgt å legge ned omfattende research selv for å lage denne listen fra bunnen av. Når vi sier at du skal boikotte et bestemt selskap av en eller annen grunn, bør du kunne stole på at vi har nøye undersøkt eierskap, nyheter og offisielle uttalelser, etc., for å sikre at det faktisk er et veldig dårlig selskap.

  Vi er imidlertid ikke sikre på at listen er komplett, og har kanskje glemt å legge til en eller flere. Hvis du vet om sionistiske selskaper hvis produkter og merker ikke er på listen, er du velkommen til å kontakte oss, men i så fall også med en kildehenvisning.

  Akkurat nå er selvfølgelig boikott av Israel høyaktuelt på grunn av den pågående krigen, men vi oppfordrer våre sympatisører, krig eller ikke, til alltid – hele året – å boikotte Israel og sionismen, så lenge den jødiske staten består.

  Det finnes tusenvis av mer eller mindre umoralske, anti-hvite og kanskje til og med onde selskaper, men vårt motiv med denne listen handler om sionismen og jødisk makt som utgår fra støtten til staten Israel. Ikke alle selskaper som har fordømt de såkalte terrorangrepene eller donert penger til «nøytrale» hjelpeorganisasjoner er inkludert, en mer aktiv og åpen holdning er nødvendig for å ta en plass på vår liste.

  Motstandsbevegelsens svenske gren har satt sammen en utskrivbar pdf med de mest prioriterte merkene i alfabetisk rekkefølge, men den fullstendige listen, oversatt til norsk, finner du nedenfor:

  Prio 1: Produkter laget i Israel, og importert til Norden:

  Firma: SodaStream.
  Produkt: Kullsyremaskiner og tilbehør til dette, samt ulike smakstilsetninger og essenser.
  Solgt: Finnes i større dagligvarebutikker og elektronikkbutikker.

  Selskap: Agrexco, Carmel, Jaffa og Top.
  Produkt:
  Frukt og grønt.
  Solgt: Kan med jevne mellomrom finnes i hvilken som helst matbutikk.

  Følgende frukter og grønnsaker bør kontrolleres etter opprinnelse eller logoene til disse selskapene, da de oftere dyrkes i Israel: Appelsiner, avokado, sitroner, dadler, grapefrukt, granateple, cherrytomater, mango, paprika, druer og søtpoteter.

  Selskap: Lupilu.
  Produkt: Våtservietter (det finnes også Lupilu bleier og klær etc. som ikke er laget i Israel)
  Solgt: Kan finnes i butikker som selger våtservietter.

  Selskap: Hälsans kök.
  Produkt: Vegetarisk frossen ferdigmat.
  Solgt: Finnes i praktisk talt alle dagligvarebutikker.

  Selskap: Morrocanoil.
  Produkt: Hårpleie.
  Solgt: Kicks, Lyko, Åhlèns og andre.

  Selskaper: Galil, Yarden, Golan Heights Winery (Gamla), Recanati, Nana, Tzora (Shorash), Barkan, Gvaot, Old, Hermon.
  Produkt: Vin.
  Solgt: På Vinmonopolet, Systembolaget og annet utsalg.

  Firma: M&H (Milk og Honey)
  Produkt: Whisky.
  Solgt: På Vinmonopolet, Systembolaget og annet utsalg.

  Firma: Keter.
  Produkt: Utemøbler, putekasser osv.
  Solgt: Jula, Bauhaus, K-Rauta og andre.

  Prio 1: Åpne sionistiske selskaper med utbredt virksomhet i Israel

  Firma: Coca Cola Companies.
  Andre populære merker eid av Coca Cola Companies: Bonaqua, Fanta, MER, Powerade og Sprite.
  Produkt: Brus, juice og energidrikker.
  Solgt: I alle dagligvarebutikker, bensinstasjoner og mange gatekjøkken mv.

  The Coca Cola Companies har mottatt en offisiell pris fra den daværende israelske statsministeren for sin sterke støtte til Israel. Selskapet eier flere fabrikker og gårder, hvorav noen ligger i de okkuperte områder i Palestina. Coca Cola Companies er også delvis eid, som mange andre selskaper på denne boikottlisten, av det enormt mektige jødiskkontrollerte investeringsselskapet Blackrock.

  Firma: PepsiCo.
  Andre populære merker eid av PepsiCo: 7up, Doritos, Lays, Lipton, Tropicana, Quaker og Zingo.
  Produkt: Brus, chips, frokostblandinger, juice og te.
  Solgt: I alle dagligvarebutikker, bensinstasjoner og mange gatekjøkken mv.

  PepsiCo eier SodaStream , et israelsk selskap som er oppført som topp prioritet på denne boikottlisten. PepsiCo eier og samarbeider også med den israelske matprodusenten Strauss Group.

  Firma: Puma.
  Produkt: Sportsutstyr, sko og klær mv.
  Solgt: De fleste sportsbutikker.

  Puma er hovedsponsor for det israelske fotballforbundet (IFA) og støtter dem med millioner av dollar årlig. I tillegg til Israels internasjonale landslag, støtter IFA også fotballag på ulike nivåer i alle deler av det okkuperte Palestina.

  Selskap: Nestlé.
  Andre populære merker eid av Nestlé: After Eight, Cheerios, Kit kat, Lion, Nescafé, Purina, Smarties og Zoegas.
  Produkt: Barnemat, morsmelkerstatning, sjokolade, kaffe, dyrefôr osv.
  Solgt: I alle dagligvarebutikker.

  Nestlé eier Israels største supermarkedkjede, Osem, og har flere fabrikker i Israel også for Nestlé-produkter. Nestlé er også medeier i Loreal, som står som høyt prioritert på denne boikottlisten.

  Firma: Estée Lauder.
  Andre populære merker eid av Esteé Lauder: Bobbi Brown, Clinique, MAC, Origins, The Ordinary, Tom Ford, Too Faced og Smashbox.
  Produkt: Hårpleie, hudpleie og sminke.
  Solgt: Kicks, Lyko, Åhlens og andre.

  Estée Lauder er en jødisk familiebedrift som lenge har vært aktiv i Israel og har åpent uttrykt sin støtte til staten. Styremedlem Ronald S. Lauder er også formann i den jødiske lobbyorganisasjonen World Jewish Congress, som også jobber aktivt for å forby Den nordiske motstandsbevegelsen.

  Selskap: Loreal.
  Andre populære merker eid av Loreal: Biotherm, CeraVe, Diesel, Essie, Garnier, Giorgio Armani, It Cosmetics, Kerastase, Kiels, Lancome, Matrix, Maybeline, Nyx, Prada, Ralph Lauren, Redken, Urban Decay, Vichy og Yves Saint Laurent.
  Produkt: Hårpleie, hudpleie, klær, tilbehør og sminke.
  Solgt: Klesbutikker eller Åhlens og andre, avhengig av hvilket av merkene du leter etter.

  Loreal har mottatt en offisiell pris fra den daværende israelske statsministeren for sin sterke støtte til Israel. Har både produksjons- og forskningssentre i Israel på okkupert land. Den største eieren av Loreal er det jødiske selskapet Bettencourt, men også Nestlé , som også er på denne boikottlisten med høyest prioritet.

  Firma: Intel.
  Produkt: Datadeler og tilbehør.
  Solgt: I databutikker. Mange datamaskiner som selges inneholder også prosessorer eller andre deler fra Intel.

  Intel er en stor og langvarig tilhenger av Israel. De driver flere fabrikker og utviklingssentre i Israel, blant annet på nylig okkupert palestinsk land. Intels produksjon i Israel står for 1, 75% av landets totale BNP. De trakk også nylig sin deltakelse fra en stor teknologimesse fordi en av initiativtakerne uttrykte at Israel gjennomfører et folkemord mot palestinerne.

  Firma: Hewlett Packard (HP).
  Produkt: Datamaskiner, skrivere og datatilbehør.
  Solgt: I elektronikkbutikker og databutikker.

  HP har kontrakter og samarbeid med israelske myndigheter for deres offisielle datasystemer. HP driver også flere fabrikker og et forskningssenter i Israel.

  Puma har lenge blitt boikottet over hele verden for sin støtte til Israel.

  Prio 2: Pro-israelske selskaper som opererer i Israel

  Selskap: Danone.
  Andre populære merker eid av Danone: Actimel, Activia, Danonino og Proviva.
  Produkt: Yoghurt og fruktdrikk med aktiv bakteriekultur for magen.
  Solgt: I alle dagligvarebutikker.

  Danone er aksjonær i den israelske matprodusenten Strauss Group og flere andre mindre israelske matvareselskaper.

  Firma: Google.
  Andre populære merker som eies av Google: Android, Chromebook, Chromecast, Gmail, Pixel og Youtube.
  Produkt: Nettlesere, apper, telefoner, nettbrett, høyttalere osv.
  Solgt: I alle elektronikkbutikker, og deres apper er tilgjengelige online og i de fleste mobiltelefoner.

  Google ble grunnlagt av to jøder som fortsatt eier store deler av selskapet. De har uttrykt støtte til Israel og har også ganske mye aktivitet i landet. Google trakk nylig sin deltakelse fra en stor teknologimesse fordi en av initiativtakerne uttrykte at Israel gjennomførte et folkemord mot palestinerne. De har signert et opprop fra den sionistiske lobbygruppen ADL for å motvirke «antisemittisme». Google, som mange andre selskaper på denne boikottlisten, er også delvis eid av det enormt mektige jødiskkontrollerte investeringsselskapet Blackrock.

  Selskap: Meta.
  Andre populære merker eid av Meta: Facebook, Instagram, Messenger, Meta Quest og WhatsApp.
  Produkt: Sosiale medier, apper, VR, etc.
  Solgt: I alle elektronikkbutikker, og deres apper og sosiale medier er online.

  Meta ble grunnlagt av en jøde som fortsatt er administrerende direktør i selskapet. Meta har uttrykt svært sterk støtte til Israel. De trakk nylig sin deltakelse fra en stor teknologimesse fordi en av initiativtakerne uttrykte at Israel gjennomførte et folkemord mot palestinerne. Meta, som mange andre selskaper på denne boikottlisten, er også delvis eid av det enormt mektige jødiskkontrollerte investeringsselskapet Blackrock.

  Firma: Apple.
  Andre populære merker eid av Apple: Iphone, Ipad og Mac.
  Produkt: Telefoner, nettbrett og datamaskiner.
  Solgt: I alle elektronikkbutikker.

  Uttrykte støtte til Israel og investerte tungt i landet med flere forskningssentre og fabrikker. Apple, som mange andre selskaper på denne boikottlisten, er også delvis eid av det enormt mektige jødiskkontrollerte investeringsselskapet Blackrock.

  Skjermbilde fra Strauss Group nettside. Selskapet eies av blant andre Danone og PepsiCo,

  Selskap: Bonnier.
  Andre populære merker eid av Bonnier: Adlibris, Amelia, Dagens industri, DN, Expressen, GT, Illustrert Vitenskap, Kamratposten, Kvällsposten, SF studios og også en stor del lokalaviser i Sverige. Bonnier eier også det norske forlaget Strawberry Publishing.
  Produkt: Aviser, tabloider, magasiner, bøker og filmer.
  Solgt: I nesten alle dagligvarebutikker og bensinstasjoner.

  Den jødiske Bonnier-familien eier majoriteten av alle medier i Sverige og bruker det høylytt til å propagandere for Israel og jødene, samt angriper kritikere.

  Selskap: Unilever.
  Andre populære merker eid av Unilever: Axe, Ben & Jerrys, Cif, Dove, GB iskrem, Hellmanns, Knorr, Pepsodent, Rexona, TreSemme, Via og Zendium.
  Produkt: Toalettsaker, iskrem, sauser, vaskemidler, etc.
  Solgt: I alle dagligvarebutikker.


  Unilever har investert tungt i Israel og eier flere aktive fabrikker der.

  Firma: McDonalds.
  Produkt: Hurtigmat.
  Solgt: Egne gatekjøkken.


  McDonald’s har mange hurtigmat-restauranter i Israel, og de har gjort et poeng av å gi bort gratis måltider til folk som jobber for IDF (israelske militæret). Hvis dette hadde blitt tydelig støttet av McDonald’s i Norden eller McDonald’s morselskap, ville selskapet hatt en høyere prioritet på denne listen, men i det minste offisielt, synes det å være en egen handling fra McDonald’s i Israel. McDonald’s er, i likhet med mange andre selskaper på denne boikottlisten, også delvis eid av det enormt mektige jødiskkontrollerte investeringsselskapet Blackrock.

  Firma: Burger King.
  Produkt: Hurtigmat.
  Solgt: Egne gatekjøkken.


  Burger King har mange hurtigmat-restauranter i Israel, og de har gjort et poeng av å gi bort gratis måltider til folk som jobber for IDF (det israelske militæret). Hvis dette hadde blitt tydelig støttet av Burger King i Norden eller Burger Kings morselskap, ville selskapet hatt en høyere prioritet på denne listen, men i det minste offisielt, synes det å være en egen handling fra McDonald’s i Israel.

  Firma: Revlon.
  Andre populære merker eid av Revlon: Britney Spears Fragrance, Christina Aguilera Fragrance, Elizabeth Arden , og Juicy Couture.
  Produkt: Make-up, parfyme, hårpleie, hudpleie, etc.
  Solgt: Kicks, Lyko, Åhlens og andre.


  Revlon ble grunnlagt av to jødiske brødre. Inntil tidligere i år var selskapet eid av supersionisten Ronald Perelman, som sitter i styret for det beryktede Simon Wiesenthal-senteret og hvis datter fortsatt er administrerende direktør i selskapet. De nåværende eierne har så langt en lavere og ikke tydelig sionistisk profil, og dette fører til lav prioritet på denne listen – hvis Ronald Perelman fortsatt eide selskapet, ville det ha havnet betydelig høyere opp. I mange år frontet Revlon også den sionistiske modellen og skuespillerinnen Gal Gadot.

  Selskap: Chanel.
  Produkt: Mote klær, tilbehør, parfyme, etc.
  Solgt: I utvalgte motebutikker.


  Chanel har donert penger til Israel og offisielt fordømt Hamas. Selskapet eies av to jødiske brødre.

  Firma: Caterpillar.
  Produkt: Bulldosere, gravemaskiner, klær, etc.
  Solgt: Hos maskinforhandlere og klesbutikker avhengig av produktet du leter etter.


  Caterpillar bulldosere har i mange år blitt offisielt brukt av det israelske militæret, IDF, blant annet for å rive palestinske hjem. Caterpillar hadde tidligere kontrakter direkte med den israelske staten, men i dag er det i stedet USA som donerer eller selger dem videre til Israel. Hadde kontrakten med Israel blitt stående, ville Caterpillar blitt prioritert mye høyere på listen. Caterpillar, som mange andre selskaper på denne boikottlisten, er også delvis eid av det enormt mektige jødiskkontrollerte investeringsselskapet Blackrock.

  Selskap: Disney.
  Produkt: Filmer, strømmetjeneste, klær og leker.
  Solgt: I elektronikkbutikker, klesbutikker, leketøysbutikker og på nett avhengig av hvilket produkt du leter etter.


  Disney har uttrykt offisiell støtte til Israel og donert penger i forbindelse med krigsutbruddet. Selskapet har en jødisk administrerende direktør og er beryktet for å være et av de mest politisk korrekte og kulturmarxistiske selskapene. Disney, som mange andre selskaper på denne boikottlisten, er også delvis eid av det enormt mektige jødiskkontrollerte investeringsselskapet Blackrock.

  Selskap: Johnson & Johnson.
  Andre populære merker eid av Johnson & Johnson: Bafucin, Ipren, Listerine, Microlax, Natusan, Nicorett og O.B.
  Produkt: Smertestillende, nikotinavvenning, hudpleie, tamponger, etc.
  Solgt: I nesten alle dagligvarebutikker.

  Johnson & Johnson har vært etablert i Israel i mange år og driver forskningssentre der.

  Andre ting å boikotte

  Spesielt i de store byene er det rene jødiske kosher-restauranter og kosher-butikker som selvfølgelig alltid bør boikottes.

  Alle produkter med strekkode som starter med 729 er laget i Israel. Dette er imidlertid ikke helt pålitelig, ettersom produkter noen ganger kan produseres i Israel, men deretter kalibreres og pakkes i et annet land og således få det andre landets strekkode.