Hjem Nyheter Norden Bølge av barnevoldtekter utført av «flyktninger» i Finland

Bølge av barnevoldtekter utført av «flyktninger» i Finland

11

FLERKULTUR En bølge av barnevoldtekter utført av «flyktninger» skylder inn over Finland. Nå har den nådd Helsinki hvor tre innvandrere har blitt arrestert.

Illustrasjonsbilde (CC BY-SA 3.0)

Den finske byen Oulu har den siste tiden opplevd en bølge av barnevoldtekter med rasefremmede gjerningsmenn. I desember ble syv utenlandske menn varetektsfengslet mistenkt for grov voldtekt av en ti år gammel jente og i begynnelsen av januar ble tre innvandrere arrestert mistenkt for voldtekt av jenter yngre enn femten år. Ifølge finske aviser er alle de mistenkte «flyktninger» eller asylsøkere.

Etter voldtektene har politiet i Finland gått ut og advart foreldre mot innvandrere på sosiale medier, hvor de tar kontakt med sine ofre.

Nå har voldtektsbølgen kommet til hovedstaden Helsinki, hvor tre innvandrere har blitt arrestert, mistenkt for grov voldtekt og seksuell utnyttelse av barn. Fria Tider skriver at ugjerningene skal ha blitt begått i løpet av de siste to månedene, og ble avslørt på lørdag.

Finlands statsminister Juha Sipilä har nå kalt til krisemøte i regjeringen i løpet av uken.

– Som et resultat av de umenneskelige og forkastelige hendelsene i Oulu og Helsinki kommer regjeringen til å samles neste uke til forhandlinger både på tirsdag og fredag, skrev Sipilä på Twitter.

11
Delta i debatten

avatar
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
HaraldssonJanLeif JakobsenHeidi SReodor Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Robert
Robert

Dette er bare toppen av isfjellet. Lignende foregår garantert også i Norge. Se bare til England der tusenvis(!) av hvite, britiske barn ble systematisk dopet ned, voldtatt og utnyttet på det groveste. Dette er ikke mennesker, dette er uhyrer. Uhyrer med systemets velsignelse.

Richard

Stemmer nok desverre. Systemmedia rapporterer kun sannheten når de ikke har noe valg. Samfunnet beveger seg skremmende fort til det stadiet der vi må gå til kamp om vi ønsker å overleve.

Roar
Roar

Helt forbanna tragisk. Godhetsknarkere ofrer nordens barn på multikulturens alter. De har blod på sine hender! Hvor mange må lide for at de dummeste av de dumme skal forstå at multikultur er alt annet enn harmoni?

Elin
Elin

Noen får aldri nok av denne formen for «berikelse»… Dessverre

Nordboer
Nordboer

Folkedomstolen venter.

Vibecke
Vibecke

All denne tragedie som har kommet med flerkulturen, jeg skjønner ikke at noen fortsatt kan tro og mene at globalisme er bra. De må jo være mindre begavet i topplokket.

Reodor
Reodor

Politikerne som forbød Motstandsbevegelsen i Finland må holdes personlig ansvarlige for konsekvensene av sine ugjerninger mot det finske folk.

Heidi S
Heidi S

Skremmende utvikling!

Leif Jakobsen
Leif Jakobsen

I Finland vil svina bli straffet hardt – både av påtalemyndighetene og av finsk Sisu. De er ikke som oss lattedrikkende nordmenn og svensker.

Jan
Jan

Det er vel kun eldre straffemåter som duger mot djevlene fra øst!
Ville vesten kan bli som før!

Haraldsson
Haraldsson

Trist! Bare helt trist!