Hjem Nyheter Europa Borderless: Ny dokumentar om masseinnvandringen – sensureres umiddelbart av Youtube

Borderless: Ny dokumentar om masseinnvandringen – sensureres umiddelbart av Youtube

1

MASSEINNVANDRING/SENSUR Lauren Southerns nye dokumentar «Borderless» om masseinnvandringen til Europa er ferdig. Den ble sensurert av Youtube bare tolv timer etter at den ble publisert.

Det er den uavhengige journalisten Lauren Southern som nå slipper sin nye dokumentar «Borderless», som omhandler masseinnvandringen til Europa. Southern har blant annet vært ved den tyrkiske kysten og dokumentert grensekrisen ved de greske øyene.

Nesten umiddelbart etter at dokumentaren ble publisert på Youtube begynte den jødiske videotjenesten sensuren. Southern skriver på Twitter at hun fikk en melding fra Youtube om at filmen hadde sluttet å prosessere og bli lagt opp på siden – tolv timer etter at den var ferdig og tilgjengelig for folket.

Det siste forsøket på å legge ut dokumentaren på tjenesten har foreløpig ikke blitt slettet, men filmen, som ble lagt ut på lørdag og i skrivende stund har nesten 330 000 visninger, har blitt hindret fra å dukke opp i nyhetsstrømmen og trender ikke på Youtube.

Kommentarene til dokumentaren er overveldende kritisk til den jødiske sensuren, mens andre hyller den ironisk da det er nettopp sensuren som har gjort at de har hørt om dokumentaren i det hele tatt.

Lauren Southern har tidligere laget dokumentaren «Farmlands» om folkemordet på hvite i Sør-Afrika.

«Borderless» kan ses nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
2 år siden

Bra dokumentar