Hjem Nyheter Europa Borgermester Sadiq Khan lover kulturrevolusjon i London

Borgermester Sadiq Khan lover kulturrevolusjon i London

7

ANTIHVIT PROPAGANDA Londons pakistanske borgermester Sadiq Khan lover nå en kulturrevolusjon i byen. Historiske «upassende» minnesmerker skal renses bort mens nye som hyller etniske minoriteter og seksuelle avvikelser skal erstatte dem.

Sadiq Khan. Skjermbilde: Youtube.

Nå lover Londons pakistanske borgermester Sadiq Khan at en kulturrevolusjon skal gjennomføres i byen.

Tidligere lovte Khan, som har blitt stemplet som den verste borgermesteren gjennom tidene, å rive statuer som forestiller historiske kjente britiske personer og rense bort gatenavn, minnesskilt og annet som minner om delene av historien som i dag anses upassende og som skal fjernes fra det offentlige rom.

Den antivhvite borgermesteren har også lovet at historiske monumenter som tas bort skal erstattes med nye – som hyller etniske minoriteter og seksuelle avvik.

I bydelen Hackney skal det under den nye høytidsdagen «Windrush-dagen» innvies to store skulpturer. («Windrush-dagen» er siden 2018 en ny høytidsdag for å feire masseinvasjonen til Storbritannia som ble innledet tre år etter andre verdenskrigs slutt.)

De to skulpturene er utformet som to afrikanske menn med flate neser og overdimensjonerte lepper, et utseende som i en annen sammenheng kanskje skulle blitt ansett som karikaturliknende.

Hensikten er ikke å fremstille to fremstående person, men kun å fremholde det «rasemessige uttrykket» – hvilket kan synes merkelig med tanke på at vitenskapen i dag fremholder at det ikke finnes menneskeraser og at «forsøk på identifisering av raseforskjeller mellom mennesker er uvitenskapelig».

Skulpturene skal hylle masseinnvandringen og er ifølge den lokale venstreliberale borgermesteren Philip Glanville en «tidlig første avbetaling for å korrigere feilaktigheter og en mulighet til å få se et større mangfold av mennesker representert i den offentlige sfæren».

Det skal også reises en tredje afrikansk statue i London, av en svart person ved navn Stephen Lawrence som ble drept av en hvit person for tretti år siden.

I London skal det også bygges et «nasjonalt museum over slaveri» med hensikt å skyldlegge de hvite britene og derigjennom «bekjempe rasisme».

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
FILM: Et opprør mot vår eksistens
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Krigen mot den hvite rasen fortsetter ufortrødent, i form av BLM-opptøyer, statuenedrivninger og selvhatende knelinger for neger og fargede, pga angivelige forbrytelser begått for 100 år siden eller mere. Det som er klart er at vi skal utryddes, frivillig dersom hvite kvinner parer seg med negre og avler bastarder, eller motvillig, ved at våre land tas fra oss, halvaper invaderer våre samfunn, og våre politikere legger seg på rygg og overlater Norge og Europa til fremmede raser. Resolutt og langvarig motstand er nødvendig, ellers er det snart for sent.

Espen
Espen
2 år siden

Dette er bare begynnelsen på hva hvite idioter har omfavnet med åpne armer. Faen på tide folk våkner!!!

A. Fjell
A. Fjell
Svar til  Espen
2 år siden

Enig, men berre lekkert dersom statuen av britenes største massemorder og krigsforbryter blir revet ned, dvs. den av jøden Churchill.
Fjernes bør også den i Oschlo av den samme jødiske krigsforbryteren og massemorderen!

No White Guilt
No White Guilt
2 år siden

Neida «flerkultur er bare bra», inn med rasefremmede og ut med hvit historie og til slutt hvite. Så «spennende, så bra, så ikke rasistisk».

No White Guilt
No White Guilt
2 år siden

Skulle vært jagd ut av England og tilbake der han har sine røtter og lojalitet.
#utmedpakket

The Goyim Knows!
The Goyim Knows!
2 år siden

Rasekrigen, den ble altså ikke startet av hvite nasjonalister, men jødiske globalister som har manipulert og forvirret den vestlige verden gjennom sitt media.

Steinar
Steinar
2 år siden

Dette er en klar krigserklæring. Etter å ha invadert og infiltrert hvite nasjoner vil de nå utslette vår historie og fremdrive hat mot hvite.