Hjem Artikler Bøteleggingen av Erna Solberg er meningsløst teater og intet tegn på «likhet...

Bøteleggingen av Erna Solberg er meningsløst teater og intet tegn på «likhet for loven»

DEMOKRATI Boten på 20 000 kroner vår statsminister har blitt dømt til å betale er av null konsekvens for Erna Solberg og burde betraktes som meningsløst teater fra systemet for å opprettholde illusjonen av sin egen legitimitet.

Erna Solberg har blitt dømt til å betale en bot på 20 000 kroner. Jeg bryr meg ikke, og ei heller burde du. Summen hun har blitt dømt til å betale ville kanskje avgjøre om den sedvanlige Ola Nordmann brakt ned på kne økonomisk av korona-lockdowns ville miste hjemmet eller ikke, men for et medlem av vår nyliberale elite tilsvarer dette knapt å miste en 500-lapp. Det, og fem minutter med ydmykelse foran Fredrik Solvangs dømmende blikk.

Selv om Geilo-saken skulle ha fått så store følger at det førte til mistillit mot statsministeren, hvilke reelle konsekvenser ville dette ha for Solberg, en politiker som har strødd så rikelig om seg med olje-, og skattepenger de siste syv årene til globalistiske formål at alle og enhver forstår hun har en gyllen fremtid framfor seg det øyeblikk hun fratrer sitt verv.

Akkurat som hennes forgjenger Jens Stoltenberg ble belønnet med en toppstilling i NATO vil Solberg motta et prestisjefylt verv i et av globalismens mange supranasjonale organer og sannsynligvis puste lettet ut over at hun ikke lenger behøver å stresse med å være regjeringens ansikt utad i korona-æraen. Isteden kan hun betrakte fra et romslig og privilegert sete, vinglass i hånden, hennes etterfølger ivrig strø om seg med dine penger for å sikre seg sitt belønnende verv.

En kan bare himle med øynene ved synet av Bjørnar Moxnes hovere for dagbladet om at «det er på overtid at vi får likhet for loven». Dog en kan knapt klandre en kommunist i 2021 for sin barnaktige naivitet (uten den ville det til tross ikke være mulig å opprettholde livssynet) må det likevel bemerkes at ingen rettsprosess har funnet sted her. Hele affæren er ikke noe annet enn en korreksjonsprosedyre fra systemet i respons til skaden Solberg gjennom absurd inkompetanse har gjort på illusjonen av statsmaktens legitimitet.

Du har gjort ingenting galt, Ola Nordmann og likevel straffes du med planlagt økonomisk destruksjon via evige nedstenginger. Erna Solberg brøt sine egne regler, men som et medlem av vår nyliberale elite må bøte med et mildt og flyktig ubehag.

Reglene gjelder bare for deg, Ola. Aldri glem dette.