Hjem Nyheter Utenriks Botox-injiserte kameler ble diskvalifisert fra skjønnhetskonkurranse

Botox-injiserte kameler ble diskvalifisert fra skjønnhetskonkurranse

1

ABSURDISTAN Tolv kameler har blitt diskvalifisert fra en skjønnhetskonkurranse i Saudi-Arabia etter at eierne ga dem botox i et forsøk på å gjøre dem «enda vakrere».

Illustrasjonsfoto.

Nylig ble tolv kameler diskvalifisert fra en skjønnhetskonkurranse i Saudi-Arabia etter at deres eiere ga dem botox i et forsøk på å gjøre dem enda vakrere og dra hjem priser. Botox skal ha blitt brukt i både lepper, kjeve og nese.

Kamelkonkurransene holdes i forbindelse med kong Salman bin Abdulaziz al-Sauds kamelfestival hvor dyrene dømmes blant annet for sine lepper og pukler. Under festivalen er det også konkurranser i kamelsprint og kamelmelkesmaking. Premiepengene til konkurransene blir sammenlagt nesten 450 millioner kroner.

Før konkurransen ble en veterinær avslørt etter å ha gjennomført et skjønnhetsinngrep på kameler. Veterinæren har utført operasjoner for å gjøre kamelenes ører mindre samt botox-injeksjoner.

Skjønnhetskonkurranser for kameler ble organisert for første gang i 2000, og festivalen tas veldig alvorlig av saudiske myndigheter.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Verkar som alla länder är sjuka på sitt eget speciella sätt idag.