Hjem Nyheter Norge Bråk på mottak for “asylbarn” – én slått bevisstløs med stein

Bråk på mottak for “asylbarn” – én slått bevisstløs med stein

FLERKULTUR Én person ble fraktet til sykehus med hodeskader som følge av et slagsmål på et mottak for såkalte mindreårige asylsøkere i Ulsteinsvik.

Det var på tirsdag ettermiddag at en slåsskamp mellom to personer oppstod på et mottak for såkalte mindreårige asylsøkere i Ulsteinsvik. Da politiet ankom stedet skal en person ha vært bevisstløs. Ifølge politiet skal han ha blitt slått med stein.

– Det er to personer som har havnet i en situasjon utenfor asylmottaket, hvor den ene blir skadet. Det skal ha blitt brukt stein i forbindelse med hendelsen, sier innsatsleder Stian Meek til Sunnmørsposten.

Vedkommende oppgis ha blitt fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim med hodeskader, samt skader i rygg og nakke. Den siktede skal ha blitt pågrepet på stedet og ble senere avhørt på politistasjonen og deretter løslatt.

Mottaksleder Tord Kjølseth forteller til Sunnmørsposten at de har hatt veldig få og små konflikter ved mottaket. Dette til tross for at det tidligere har blitt rapportert om vold, aggressiv oppførsel, selvskading og selvmordsforsøk.

Kilde:
Slått bevisstløs med stein på asylmottak