Hjem Nyheter Norge Brann i asylmottak i Flekkefjord

Brann i asylmottak i Flekkefjord

9

SØRLANDET Det oppstod brann i en bolig for asylsøkere i Flekkefjord søndag morgen. Kan ikke si noe om brannårsaken ennå, rapporterer politiet.

Illustrasjonsfoto

Det var klokken 05.39 på søndag morgen at brannvesenet mottok melding om brann i en firemannsbolig for såkalte enslige mindreårige asylsøkere i Flekkefjord.

Ifølge operasjonsleder Per Kristian Clausen ved Agder politidistrikt så var brannvesenet raskt på plass, og ti personer ble evakuert.

– Vi kan ikke si noe om brannårsaken nå, forteller Klausen til Stavanger Aftenblad.

Ifølge Clausen skal en av leiligheten være totalskadd og en annen skadd. De to andre antar han har røyk- og vannskader.

Kilde:
Brann i asylbolig i Flekkefjord

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Hva er egentlig meningen med en jødekonge? Hvorfor sitter et jødesvin på tronen, som holder pervers parktale foran slottet om å deflorere smågutter? Kanskje jødemonarken er globalistvenner med folkemorderen Rothschild gjennom to hundre år? Kanskje nordmenn blir rundlurt av smarte jødesvindlere? http://kongsverre.no/rothschild-agents.png

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Boge Myklebrast. Dette er så grove beskyldninger at du får vær så god forklare deg: Hva i all verden har kongen sagt om «å deflorere smågutter»?

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Judaism and its Talmud exposed https://www.youtube.com/watch?v=9BHONJDEvJs Tro det eller ei, Boge Myklebrast har rett i sine anklagelser, jeg vil ytterlige tilføre en praksis ved navn Metzitzah B’Pheh, for de av dere som ikke kjenner til denne perverterte form ekstremistisk abrahamsk «guds dyrkelse» så er det mer enn nok info om dette på nettet. Kan også anbefale å sjekke ut info om Sabbatai Tzevi og jakov frank… Jødene venter fortsatt på sin Mesias, ved å gjøre verden så ond og jævlig som mulig ønsker man å fremskynde Mesias sin tilbakekomst, ved onde handlinger. Ifølge vår nordiske tankegang helt skrudd og jævlig,… Les mer »

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Ola Nordmann
5 år siden

Det var ikke jødehatet og de spinnville konspirasjonsteoriene deres knyttet til det (som er mer enn ille nok) jeg ba om belegg for. Det var påstanden om kongen og hans tale om å «deflorere smågutter» jeg vil ha bevis for.

tony
tony
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

det er ikke noe galt med våres fakta dine teorier er desverre mye værre

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  tony
5 år siden

Tony/Boge: Bevis at kongen har sagt det dere påstår om overgrep på smågutter.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Fikk ikke noe svar på det, nei. Det sier meg veldig mye om Den nordiske motstandsbevegelsens forhold til fakta og hvordan dere bevisst sprer innspill fra deres egen fantasi.

Tommy Olsen
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Hei Elisabeth. Du leser på kommentarfeltet her og antar Motstandsbevegelsen står inne for enhver kommentar her? Er det Motstandsbevegelsens syn du er ute etter, vil jeg anbefale deg å lese våre ideologiske artikler, og ellers hva Motstandsbevegelsen selv publiserer her, og langt mindre til kommentarer som ikke nødvendigvis er skrevet av Motstandsbevegelsens medlemmer, eller er i tråd med organisasjonens syn. Antar du ikke tror VG står for alle kommentarer som skrives på deres sider? Du har nå oppsøkt kommentarfeltene her i en stund nå, og burde vel til nå ha fattet at denne person og hans kommentarer som du tydeligvis… Les mer »

Skarpretteren
Skarpretteren
5 år siden

/Kommentar fjernet
Les retningslinjer.