Hjem Nasjonal kamp Brenn din stemmeseddel – engasjér deg i frihetskampen!

Brenn din stemmeseddel – engasjér deg i frihetskampen!

53

REVOLUSJONÆR KAMP Leder for Den nordiske motstandsbevegelsens norske gren, Haakon Forwald, skriver om det kommende valget og kommer med en oppfordring til det norske folk.

Mandag den 11. september er det atter igjen stortingsvalg i Norge. Fire år er passert med blant annet Høyre og Fremskrittspartiet ved roret, og folkeforræderne er igjen ute og frir til befolkningen med løfter om forandring for deres aktuelle målgruppe. Men som nasjonalsosialist, hva er egentlig alternativet?

Selv om partiene og politikerne hevder seg være milevis fra hverandre politisk og ideologisk, er dette egentlig kun et spill for galleriet. Fundamentet for samtlige er det liberale demokratiet, hvis grunnlag ble lagt under Den franske revolusjonen, og hva gjelder de store skjebnespørsmålene er de 100 prosent enige.

De er for globalisme, for sionisme, masseinnvandring, homolobbyen, raseblanding, oppløsning av kjernefamilien, «feminisme», «antirasisme», forfalsket historieskrivning og så videre. Alt som er positivt for folket forsøker de naturligvis å bekjempe og motarbeide med nebb og klør. Det folkesplittende, destruktive, passiviserende og dekadente – hylles og promoteres.

Brenn din stemmeseddel – engasjér deg i kampen!

Som nasjonalsosialist finnes det etter min mening ikke noe annet reellt valg, enn å brenne sin stemmeseddel i protest mot forrædersystemet og folkeforræderne som sitter ved makten. Dette så lenge Den nordiske motstandsbevegelsen ikke stiller til valg.*

Denne symbolske protestaksjonen bør også følges opp med et engasjement i Den nordiske motstandsbevegelsen hvor den organiserte motstandskampen føres også på årets øvrige 364 dager. Organisasjonens arbeide i Norge dreier seg hovedsaklig om propagandaspredning for å påvirke folket i rett retning, samt for å rekruttere de som har ryggrad nok til å være en aktiv del av motstanden.

Foruten om å arbeide med propaganda, strever vi også etter å kunne erstatte samfunnets funksjoner der hvor forbryterpolitikerne sviker sitt eget folk. Eksempler på dette er matutdelinger, miljøaksjoner, eller gatepatruljeringer. Internt arrangerer vi også en rekke arrangementer for å heve kvaliteten på medlemmene og styrke fellesskapet, slik som studiesirkler, treninger, friluftsaktiviteter, foredrag og diverse kurs.

En parlamentarisk gren, snart også i Norge?

Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge er også i startfasen hva gjelder en etablering av en parlamentarisk gren. Dette som et tilskudd til vår organisasjon for å kunne nå ut til stadig flere og føre kampen fra en så bred front som mulig. Den parlamentariske grenen blir derfor ikke et tradisjonelt parti i den forstand, men snarere et viktig komplement til organisasjonen.

For å kunne offisielt registrere et parti i Norge, kreves det at man samler inn 5 000 underskrifter på ett år. Dette er ingen forutsetning for å kunne stille til valg, men likevel noe vi vil forsøke å gjøre før neste stortingsvalg. Dersom du er interessert i å bistå og hjelpe Den nordiske motstandsbevegelsen i å etablere en parlamentarisk gren, kan du kontakte organisasjonen på [email protected].

Lev for kampen, dø for seieren!

* Enkelte vil påpeke at det nylige etablerte partiet Alliansen, kan være verdt en stemme, av taktiske årsaker. Til dette vil jeg si: Ja, det stemmer at lederen for partiet, Hans Lysglimt Johansen, har kommet med en rekke sunne uttalelser i forhold til homolobbyen, masseinnvandring og jødisk makt. All ære til ham for det!

Det bør dog tillegges at utover deres kjernesak, om at Norge skal melde seg ut av EØS, er partiet svært liberalt over hvilke saker deres representanter får fremme, og kan således lett kuppes av folkefiendtlige krefter. Partiet har heller ingen enhetlig ideologi, som Motstandsbevegelsen har, og er derfor ikke et reelt alternativ for revolusjonære nasjonalsosialister som ønsker å gjennomføre dyptgående endringer i samfunnet for å sikre folkets overlevelse og frihet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
53 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
mcbever
mcbever
5 år siden

Jeg stemmer alliansen til noe bedre kommer opp(NMR). Jeg syntes så lenge dere ikke har satt opp et parti som har lister i alle fylker. bør vi gi all vår støtte til Lysglimt.
Jeg har både gitt økonomisk støtte til dere og Mr. Lysglimt. Ikke kontra signaliser Lysglimt, han er på vårt lag. Han flytter overton vinduet i vår retning.

Aktivist
Aktivist
Svar til  mcbever
5 år siden

Ingenting som forhindrer deg i å støtte Alliansen, og jeg synes ikke beskrivelsen av ham er negativ på noen måte i artikkelen ovenfor. Det er helt korrekt beskrevet: Han sier svært mye bra, men svært lite av det er dessverre nedskrevet på papiret og en del av selve partiet – foruten at Norge skal melde seg ut av EØS.

London
London
Svar til  mcbever
5 år siden

Hva vet du om ham? Hvem er han? Hvilke er de andre i partiet hans? Har du lest partiprogrammet deres? Hvilke får de økonomisk støtte fra? Han har uttalt bra saker i videoer lagt ut på YouTube, men er noe av det med i deres politiske målsetninger?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  mcbever
5 år siden

Regjeringen går aktivt ut i media og tar avstand fra Lysglimt og Alliansen på oppfordring fra «anti-rasist» jøden Ervin Kohn: http://www.verdidebatt.no/innlegg/11697161-uakseptable-ord

Dette er det første nasjonale partiet vi har hatt i Norge siden 1945! Jeg håper at andre støttespillere av Alliansen merker seg at det ikke er konsensus blant oss nordiske nasjonalsosilister om å ikke stemme på dem ved dette valget. Selv har jeg både donert penger og stemt på dem ved dette valget:)

Richard Eide
Richard Eide
Svar til  mcbever
5 år siden

Lysglimt er ikke noen sterk og bra politiker. Her utnyttes dette med at det ikke direkte finnes noe parti med nasjonalistisk syn men samtidig så er det kun en agenda dem har på programmet sitt og det er nei til EU/EøS. Dette holder ikke.

Politisk Soldat
Politisk Soldat
5 år siden

Lysglimt er/var liberalist, og var leder for det liberalistiske Fridemokratene fra 2000 til 2003. En annen drivkraft og sentral person i partiet Alliansen er/var mangemillionæren og frimureren Mikkel Dobloug. Dobloug er for øvrig sønn av bankmannen og FN-toppen Louis-Pascal Nègre. Moren er en negresse fra Mali. Fra en artikkel publisert i Dagbladet 7. november, kan men lese om et møte som fant sted i etableringsfasen av partiet. Tilstede var blant annet Dobloug, FrPs Christian Tybring-Gjedde, asylbaronen Ola Moe og Hege Storhaug. Overfor Dagbladet avviser Dobloug at Alliansen er «innvandringskritisk», og mener partiet har som mål å skape en innvandringspolitikk «alle… Les mer »

Fjellmann
Fjellmann
Svar til  Politisk Soldat
5 år siden

«En annen drivkraft og sentral person i partiet Alliansen er/var mangemillionæren og frimureren Mikkel Dobloug.»

Dette er en usannhet, så vidt jeg vet. Det først Alliansen-partiet, har ingenting med dagens å gjøre, som ikke er en fortsettelse av det første, ifølge det Lysglimt selv har opplyst i flere videoer.

Aktivist
Aktivist
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Han var i det minste sentral i partiet, det fant jeg ut ved et enkelt søk på Google.

Fjellmann
Fjellmann
Svar til  Aktivist
5 år siden

Nei, han var medstifter av et annet parti som ble nedlagt på grunn av null apell og tilslutning. Lysglimt fikk ved en tilfeldighet vite om dette, og valgte på grunn av tidspress – han hadde litt over en måned å gjøre det på, stifte et nytt parti – å kjøpe opp nettsiden, logo og materiell fra det nedlagte partiet, i følge Lysglimt for kr.10.000.

Ravn
Ravn
5 år siden

Bra skrevet, HILL SEIER!

Krüger
Krüger
5 år siden

Så flott at dere tydeliggjør agendaen deres , å fjerne demokratiet for å opprette et fascistisk diktatur . Heldigvis er nordmenn mer våkne enn som så

Ravn
Ravn
Svar til  Krüger
5 år siden

Demokrati er for cucks

Johan G
Johan G
Svar til  Ravn
5 år siden

Det man forbinder med demokrati, dvs. dagens «demokrati», hvilket kun er en sørgelig fasade globalistene gjemmer seg bak, er jeg absolutt imot. Det finnes ikke demokrati idag. Deres «demokrati» forbinder man med folkeforræderi, masseinnvandring/invasjon, kulturmarxisme, osv, hvilket er tredd nedover hodet på det norske folk. Ikke minst har man angrepet på ytringsfriheten og trakassering av politiske dissidenter som kjemper mot dagens norskfiendtlige etablissement, alt i «demokratiets» navn. Folkets medbestemmelsesrett, et riktig demokrati, har jeg ingenting imot i det kommende nasjonalsosialistiske samfunn. Men et angrep på vårt folk, som dagens norskfiendtlige politikk, bør ikke aksepteres. Det er stor forskjell på det… Les mer »

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Krüger
5 år siden

Regner med du har et ganske så feil bilde av hva fascisme egentlig er, som hovedsakelig er autoritær nasjonalisme der ofte styresettet er forskjellig fra land til land, rase til rase.

Aktivist
Aktivist
Svar til  Krüger
5 år siden

Så er man mot demokrati, så er han for diktatur?

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Aktivist
5 år siden

Nei, ikke nødvendigvis. Man trenger bare å ta en prat med de fleste som tror de har en virkelig stemme så ser man veldig fort hvorfor demokrati ikke er en bra styreform. Men man trenger ikke å være for et såkalt diktatur for å være imot et demokrati, trengs bare sunn fornuft. Selv om det er to motsetninger, opprinnelig. De aller største Europeerne blant sine felt var imot og så va demokratiet egentlig var. Europas ble bygd opp på styreformer lignende diktatur, ikke en folkesplittende demokratisk mobb.

Alexander Holm
Alexander Holm
5 år siden

Det er jo jævla tydelig at muslimene er et problem. Ikke jødene .
Det er noe fuckings snodig som foregår.

Aktivist
Aktivist
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Person A leier person B til å drepe deg. Ifølge deg er person B problemet.

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Man må se lengre enn sin egen nesetipp av og til 🙂

Roar
Roar
Svar til  Superfascisten
5 år siden

Ja 🙂 Man må se til andre (((neser))), og deres roller i den pågående agenda som eter på vårt folk.

https://youtu.be/Pk6736ga3lY

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Roar
5 år siden

Touché!

Richard Eide
Richard Eide
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Globallistene og sionistene er samme organ der masseinnvandring fra Afrika og midtøsten er våpenet.

Fjellmann
Fjellmann
5 år siden

«Det bør dog tillegges at utover deres kjernesak, om at Norge skal melde seg ut av EØS, er partiet svært liberalt over hvilke saker deres representanter får fremme, og kan således lett kuppes av folkefiendtlige krefter.» Poenget er at dette er mye vanskeligere enn i et nytt parti som er organisert i hht. tradiasjonell «demokratisk» modell. Lysglimt er eneste medlem og en «diktator» (hans egne ord) som godkjenner suverent hvem som skal stå på stortingsvalglistene og det er folk som offentlig har vist hva de står for. Det sier seg selv at det ikke er lett å kuppe et slikt… Les mer »

Aktivist
Aktivist
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Så fordi den tidligere liberalisten Lysglimt har satt opp sitt eget parti etter en slags «diktatorisk» modell, så er det verdt å støtte ham? Høres snarere ut som en grunn til å IKKE støtte ham/partiet. Hadde de hatt et partiprogram, eller noe lignende, som var ufravikelig, så hadde saken kanskje vært en annen. Som nasjonalsosialist, så kunne jeg rent teoretisk gitt ham en støtte ved å stemme på partiet – men ikke fordi jeg tror han skulle kommet noen vei, men bare for å gi ham og saken oppmerksomhet. Å ha blind tiltro til forrædersystemet og stille opp i valg… Les mer »

Fjellmann
Fjellmann
Svar til  Aktivist
5 år siden

Aktivist, du gjør den uærlige debattfrekkhet å tillegge andre standpunkt de ikke har, for så å angripe dette standpunktet. Slutt med det!
Slutt også med – muligens under falskt flagg – å prøve å holde patrioter passive ved valget.

Aktivist
Aktivist
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Hvilket standpunkt har jeg tillagt deg, som du ikke har? Å brenne sin stemmeseddel og oppfordre mennesker til å engasjere seg er det motsatte av, passivitet. Det radikalisering og en oppfordring til kamp.

Å oppfordre patrioter til å stemme på et parti, som du selv vet svært lite om, er vanvittig og uansvarlig. Å gi patrioter tiltro til «demokratiet» og forrædersystemet, er avradikalisering og en indirekte oppfordring til passivitet.

Simon Holmqvist
Simon Holmqvist
5 år siden

Mycket bra skrivet.

Snart segrar vi i hela Norden!

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Ser frem til at Den Nordiske Motstandsbevegelsen kommer i posisjon til å stemmes på ved et valg. Jeg er personlig overbevist om at de ‘etablerte svikerpartiene’ vil sette morgenkaffen i vrangstrupen når de får se hvor stor vår oppslutning er når det kommer til stykket.Vi har offentlige aktivister,medlemer, økonomiske støttemedlemer, og ikke minst våre sympatisører som ALLE gjør en fantastisk jobb for motstandsbevegelsen på sin egen måte. Fremad mot maktovertagelse kjœre landsmenn/Kvinner.

Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Helt enig, og gode nyheter om parti i Norge.

Hill seier!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det opprinnelige greske bystatsdemokratiet, i Athen feks. var forbeholdt FRIE menn, der kvinner, slaver og fremmende var holdt utenfor. Et BEGRENSET og kvalifisert demokrati kan fungere, slik vi hadde det fra 1814, der kun uavhengige og selvstendige menn hadde stemme- og representasjonsrett, før almen stemmerett ble innført i 1898, hhv 1913. Selv ville jeg ha gått tilbake til et kvalifisert demokrati, der kun ansvarlige/uavhengige kandidater og velgere avgjorde landets politikk, gjerne sammen med et monarki av god kvalitet. Jeg var fristet til å stemme Alliansen som det minste onde, men valgte å legge en blank stemmeseddel i urnen, for å… Les mer »

Aktivist
Aktivist
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Forstår hensikten og sympatiserer med den, men etter min mening er det beste å brenne stemmeseddelen for å ikke gi selve forrædersystemet legitimitet. En stemme på Motstandsbevegelsen, hadde for øvrig gitt samme effekt, og er forhåpentligvis noe vi kan gjøre om fire år!

Revolt
Revolt
5 år siden

Knus «demokratiet»! Leve nasjonalsosialismen!

Fjellmann
Fjellmann
5 år siden

«Brenn din stemmeseddel – engasjér deg i frihetskampen!» Må si jeg blir usigelig skuffet over denne overskriften fra Haakon. Jeg vet ikke om jeg kommer over det… Det er jo INGEN motsetning overhodet mellom BÅDE å stemme på Alliansen ved valget i morgen og å engasjére seg i frihetskampen! Tverrt imot! Det er nettopp det man gjør når man stemmer på Alliansen, som har et budskap som bryter totalt med løgnene fra de andre partiene. Løgner som de enten aktivt fremmer, eller som de stilltiende fremmer. Glem heller ikke at vi tar litt fra de andre partienes prosentmessige oppsluttning når… Les mer »

Aktivist
Aktivist
Svar til  Fjellmann
5 år siden

«Må si jeg blir usigelig skuffet over denne overskriften fra Haakon. Jeg vet ikke om jeg kommer over det…» – Forstår at det var et stort sjokk for deg at Motstandsbevegelsen oppfordrer til radikal kamp mot forrædersystemet. Nå er det nemlig slik at Den nordiske motstandsbevegelsen er en revolusjonær nasjonalsosialistisk kamporganisasjon – ikke en demokratisk gutteklubb hvor man sympatistemmer på hverandre fordi man «sier bra saker på YouTube». Forventer du virkelig at lederen for organisasjonen i Norge, skal gå ut å oppfordre folk til å stemme på et potensielt konkurrerende parti? Synes også det var underforstått i artikkelen, at dersom… Les mer »

Fjellmann
Fjellmann
Svar til  Aktivist
5 år siden

«– Forstår at det var et stort sjokk for deg » Der ser vi en ny uærlig debattfrekkhet fra «Aktivist». «Forventer du virkelig at lederen for organisasjonen i Norge, skal gå ut å oppfordre folk til å stemme på et potensielt konkurrerende parti?» Hva med bare å holde kjeft? «Synes også det var underforstått i artikkelen, at dersom man absolutt ville stemme – så ville en stemme på Alliansen være det beste alternativet.» Med den overskriften? Nei. ««Glem heller ikke at vi tar litt fra de andre partienes prosentmessige oppsluttning når vi stemmer på Alliansen. Når flere av landsvikerpartiene ligger… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Det er allerede flere (uorganiserte) nasjonalsosialister som har stemt på Alliansen i år og som har donert penger til dem, meg selv inkludert. Jeg oppfordrer alle som kaller seg nasjonalsosialister til å tenke seg grundig om før de eventuelt velger å brenne stemmeseddelen i år.

Micke
Micke
5 år siden

Stem blankt istedenfor å brenne den
Iallafall – slik viser man at ingen partiet fortjener din stemme og at du er politisk bevisst….ikke at du kanskje bare ikke gidder å dra ræva opp fra sofaen om du lar være å stemme, stem alliansen eller blankt!mvh tidl aktivist

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Micke
5 år siden

Å stemme blankt gir systemet legitimitet. Bedre å brenne valgseddelen, så lenge ikke Motstandsbevegelsen stiller til valg.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

Man gir systemet legitimitet ved å stemme overhodet. Samme spilleregler vil gjelde for Motstandsbevegelsen i det parlamentariske systemet når det tid kommer, så jeg skjønner ikke helt din logikk. Dessuten er det en arena hvor man får presentert sin politikk og utfordret meningstyranniet, som Trump gjorde i USA. Det parlamentariske systemet er en tilleggsplattform, ikke en hovedgeskjeft. At Motstandsbevegelsen ikke stiller til valg er ingen unnskyldning til å oppfordre til passivitet når Alliansen er et aktuelt alternativ som kan utfordre den rådende diskursen

Cheeki Breeki
Cheeki Breeki
Svar til  Bjørn
5 år siden

Vet ikke hva jeg skal tro. Men jeg håper Alliansen bidrar til noe mer oppmerksomhet rundt sionismen og antikultur i hvert fall. Når flere våkner vil de oppsøke Motstandsbevegelsenm som tilbyr en løsning, der slagkraften ligger.

Micke
Micke
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

Nei det viser at du ikke ønsker noen av systemets alternativer – er det selve stemmeprosessen du er imot, som du nå insinuerer, er det heller ingen vits å stemme NMR..legg ned alt og dø…i kjent Norsk stil…eller ikke?

Roar
Roar
Svar til  Micke
5 år siden

Det å kun være et parti, og tro at løsningen er den parlamentariske vei, i en tid hvor globalistene har satt spillereglene, er forbanna naivt. Den parlamentariske gren bør kun være nok en plattform for tale, og ikke der all fokus på kampen bør ligge. Motstandsbevegelsens benyttelse av denne plattform, er ikke med tanken at man tror det vil være løsningen, men snarere nok en plattform for å spre sitt budskap, blant annet.

S fra England
S fra England
5 år siden

Skrivefeil? «Internt arrangerer vi også også»

S fra England
S fra England
5 år siden

Veldig godt å høre at NMB skal stille til valg i fremtiden. Vi trenger å kjempe på alle fronter. Man kan ikke vinne makt bare ved å være en gatebevegelse.

Johan G
Johan G
5 år siden

Min stemmeseddel er brent. Helt enig med artikkelen. Jeg har sett det ene og det andre parti dukke opp, og jeg har nøye lest deres program, uten å ha blitt videre imponert. Dette fordi jeg ser enten en liberalistisk politikk jeg overhodet ikke støtter, eller et stort fravær av de bautaer jeg anser som svært viktig for fremtiden. Jeg kan godt forstå, i en tid som dette, at man fort kan la seg imponeres over enkelte lovende ord. Noen bedre enn andre, og her er Lysglimt klart bedre enn de andre. Men igjen, dette er ingen tid for å la… Les mer »

SH
SH
Svar til  Johan G
5 år siden

Jeg var i utgangspunktet for å stemme på dette partiet, men etter å ha hørt på hva dere kamerater mener, så er jeg nå enig med dere! Nå har vi 4 år på oss til å komme inn på Stortinget og det tror jeg absolutt er mulig. I mellom tiden må vi jobbe nådeløst med å våkne opp folket og fortelle sannheten. Jeg har allerede begynt selv med å fortelle hva som foregår til min familie, venner og kolleger. Men man burde være varsom, for mange går rett på defensiven men en rød pille her og der gjør underverker! Når… Les mer »

Micke
Micke
Svar til  Johan G
5 år siden

Veldig enig med deg hvis det ene utelukker det andre, noe det ikke behøver å gjøre.tror på viktigheten av radikaliserings prosessen, nå vet alle at FrP ikke er svaret….lysglimt sier de er de eneste som er imot både innvandring og integrering, det er også det viktigste og hjertesaken for enhver etnisk Nasjonalist/sosialist..om så alliansen kjemper for rosa lysstolper og treverk isteden for asfalt så drit i det, de er ikke kultur nasjonalister og det er det viktige signal å støtte i en oppbyggende fase som baner vei for enda mer radikale partier i fremtiden (DNM) etniske nasjonalister bør støttes selv… Les mer »

Superfascisten
Superfascisten
5 år siden

Jeg liker litt Alliansen, men hovedsakelig for alt annet er så alt for jævlig. Som Corneliu Zelea Codreanu sa sist gang demokratiet var virkelig avslørt; «The young man who joins a political party is a traitor to his generation and to his race.»

Snorken
Snorken
5 år siden

Stemte Alliansen, men var innstilt på å ikke stemme helt til Lysglimt begynte å røre skikkelig om i gryta.

Chris
Chris
5 år siden

Jeg har hørt folk si at Motstandsbevegelsen med sine demoer og propaganda kan bane vei for et mer radikalt parti inn på tinget. Jeg velger dog å tro at de «radikale» partiene kommer til å bane veien for Motstandsbevegelsen!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Helt enig med Haakon.

Jeg brente min på lørdag =)

Bob
Bob
5 år siden

You guys need help, seek Jesus.

Christian NS
Christian NS
Svar til  Bob
5 år siden

You can turn the other cheek, stupid goy.

I do not intend to.