Hjem Nyheter BRICS planlegger separat gullhandelsystem

BRICS planlegger separat gullhandelsystem

1

UTENRIKS Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika planlegger å innføre et separat system for handel med gull.

BILDE: Pavel Lisitsyn / Sputnik
BILDE: Pavel Lisitsyn / Sputnik

BRICS-landene har sterke økonomier, store gullreserver og en imponerende produksjon og forbruk av metallet. Russland har allerede laget en handlingsplan for å eventuelt innføre gullhandel med Kina.

Første visepresident i Russlands sentralbank, Sergej Shvetsov, sier følgende om BRICS og gullhandel:

— Den tradisjonelle handelen basert i London og visse byer i Sveits begynner å bli mer og mer irrelevant ettersom nye handelsveier åpner seg, hovedsakelig i India, Kina og Sør-Afrika. Vi diskuterer muligheten for å etablere et eget gullmarked, både innad i BRICS og med utenforstående kontakter.

I fjor ble det sluppet en plan fra sentralbankene i Russland og Kina om å skape en plattform for de to største gullhandelslandene i verden.

Ifølge World Gold Council er Russland den største offisielle kjøperen av gull og verdens tredje største produsent av metallet. De har økt sine gullreserver med 1 250 tonn bare i andre kvartal 2017 og står for 38 prosent av gullkjøpene fra forskjellige sentralbanker.

Kilde:
Brics planerar separat guldhandelssystem

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Vi får håpe globalistene ikke klarer å starte enda en verdenskrig for å beskytte sitt finanssvindelhegemoni. Jeg skal ihverfall gjøre mitt for å strø sand i krigshissernes propagandamaskin her hjemme på berget. Nasjonalister må nekte å bære våpen for globalistene om innkallelsordre blir sendt ut, slik som de gjorde i aprildagene i 1940 når de selv stakk av med halen mellom beina sammen med gullet som de samtidig stjal fra folket. Globalister er per definisjon folkesvikere siden de ikke setter sitt eget folks interesser i første rekke.