Hjem Nyheter Europa Britisk LHBTP-politiker mistenkt for pedofili

Britisk LHBTP-politiker mistenkt for pedofili

5

HOMOLOBBYEN En britisk lokalpolitiker som jobbet for opprettelsen av kjønnsnøytrale toaletter har nå blitt tiltalt for ni tilfeller av seksuell berøring av et barn.

Ifølge en rapport fra BBC skal den konservative politikeren David Smith ha drevet lobbyvirksomhet for å få gjennom et lovforslag som åpnet opp for at kommunale bygninger skulle få kjønnsnøytrale toaletter kort tid etter han ble valgt inn i kommunalrådet i Teeside, Yorkshire.

I kjølevannet av tiltalen mot 30-åringen skal han straks ha brutt sine bånd til det konservative partiet. Etter å ha gått ut av partiet skal han ha sagt at han «fullstendig avviser» de «falske påstandene», og hevdet at han ganske enkelt «distanserer meg fra partiet slik at  jeg kan fokusere all min innsats på renvaske mitt navn.»

Til tross for at han har gått ut av partiet har ikke Smith tenkt til å trekke seg fra sitt politiske verv, og vil derfor fremdeles motta 6 378 britiske pund i grunngodtgjørelse som kommunalpolitiker.

Smith fastholder at han er uskyldig og hevder i en uttalelse at han har «jobbet hardt for å tjene lokalbefolkningen», og at noen av høydepunktene i hans politiske karriere var å være «en veldig stolt talsmann for det lokale LHBT-fellesskapet».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
3 år siden

En etter en avsløres personene bak homolobbyen.

Stefan
Stefan
3 år siden

Knus homolobbyen!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
3 år siden

Skulle vært dødsstraff for pedofili og drap på barn.

Дмитрий
Svar til  Kim Andreassen
3 år siden

Skulle vært dødsstraf for homser generelt. De jævlene er ####! /Kommentar moderert

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Homolobbyen har tydelige og klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, ledere, aktivister, eller tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere nettopp pedofili. Flere har vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Dessverre har noen latt seg lure av dette sirkuset med farger, ballonger og tale om «love is love». De tror det kun handler om homofiles rettigheter til å være homofil, «de må jo få lov til å være homo», …men dette var nå en rett de allerede hadde FØR dette sirkuset startet! Folk har latt seg… Les mer »