Hjem Nyheter Europa Britisk militær elite-avdeling skal bekjempe vaksineskeptikere

Britisk militær elite-avdeling skal bekjempe vaksineskeptikere

1

COVID 1984 Den britiske etterretnings- og psy-ops-avdelingen British Army’s Information Warfare Unit har satt i gang arbeid med å motarbeide vaksine-motstandere relatert til Covid-19 i Storbritannia.

Foto: Youtube

Det er den britiske etterretnings- og psy-ops-avdelingen British Army’s Information Warfare Unit som har satt i gang arbeidet med å motarbeide vaksine-motstandere, relatert til Covid-19, i Storbritannia. I følge britiske medier har operasjonen vært aktiv i lengre tid, først og fremst på internett hvor avdelingen overvåker, analyserer og motarbeider det de definerer som uttrykk for vaksineskepsis.

British Army’s Information Warfare Unit ble etablert i 2010 og er en del av det britiske forsvarets «77th Brigade», en avdeling som ofte jobber med psykologisk krigføring, psy-ops (definert slik: «Psykologisk krigføring er å benytte seg av propaganda og andre psykologiske virkemidler for å påvirke fiendens meninger, følelser, holdninger og adferd slik at den støtter egen nasjons interesser i krigssituasjoner og/eller i fredstid.»)

En representant for de britiske myndighetene uttalte nylig: «Ettersom vi kommer nærmere en vaksine så vil vi samarbeide tett med sosiale-medier og andre organisasjoner for å forebygge og slå ned på all form for tilløp til anti-vaksinasjon og heller fremlegge autorative kilder for informasjon.» Dette vil da inkludere militæret og sivile organisasjoner som Tavistock Institute.

En kuriositet vedrørende denne saken er det faktum at i mange europeiske byer har upolitiske og fredelige demonstrasjoner, mot nedstenging og de mest inngripende smittetiltakene, blitt angrepet av venstreekstreme og Antifa. Det er dermed hevet over enhver tvil at disse sistnevnte gruppene agerer som stormtropper for Systemet der dette ser en trussel mot sitt maktmonopol, eller en sprekk i sitt narrativ. Mest trolig er disse stormtroppene selv «offer» for infiltrasjon og manipulering av disse militære avdelingene.

Les også:
Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere»
Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon
WHO tilstår: Bill Gates-finansiert vaksine forårsaket polioutbrudd i Afrika
Dagens video: En sterk advarsel mot å ta koronavaksine

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
1 år siden

Skremmende utvikling. Det må bare ende i borgerkrig.