Hjem Nyheter Europa Britisk PK-lag knelte for polsk «strongman» – tapte kampen

Britisk PK-lag knelte for polsk «strongman» – tapte kampen

1

SPORT Leicester City ville knele for den antihvite BLM-bevegelsen, men polske supportere rullet ut et banner med en polsk styrkeløfter. Etter å ha «knelt for kongen» tapte britene med 1–0.

Foto: Twitter.

På torsdag spilte Legia Warszawa en fotballkamp mot laget Leicester City, og før kampen knelte det britiske laget for å vise støtte og servilitet overfor den antihvite «Black lives matter»-bevegelsen.

I stedet knelte de for en polsk «strongman», da et gigantisk banner ble rullet ut av Legia Warszawas publikum. «Kneel before his majesty» var budskapet på banneret.

Etter å ha blitt gjenstand for det polske kuppet tapte Leicester City, da Warszawa fikk ett mål og Leicaster null.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Komisk – og helt på sin plass! Knehønene som kneler for voldelige BLM fortjener å latterliggjøres og foraktes, svikere som de er overfor sine rasefeller, men det har kanskje ikke annet å gjøre, for å tjene til livets opphold? Ytrer de seg aldri så lite PK ukorrekt må de «legge seg flate» eller finne annet å gjøre. Idretten er infisert av kjærringer som ikke tåler «rasisme» og som påfører hvite utøvere skam og skyld for påstått diskriminering mot svarte og brune atleter.