Hjem Nyheter Britisk politi meningsregistrerer barn – samler uttalelser i et register

Britisk politi meningsregistrerer barn – samler uttalelser i et register

8

STORBRITANNIA Politimyndigheten i Storbritannia har åpent begynt å meningsregistrere folk. Ei 14 år gammel jente som hadde sagt på skolen at det kun finnes to kjønn, ble skrevet opp i et register av politiet – selv om hennes uttalelse ikke ble bedømt å være straffbar.

Britisk politi meningsregistrerer dem som sier at det bare finnes to kjønn.

Ei 14 år gammel jente i Storbritannia har anmeldt den britiske politimyndigheten etter at hun ble meningsregistrert. Det var under en leksjon på skolen at jenta, kjent som «Frøken B», sa det faktum at det kun finnes to kjønn og at «kjønnsidentitet» ikke har noe med en persons kjønn å gjøre.

Politiet medgir at jentas uttalelse ikke var straffbar, men har likevel valgt å skrive opp uttalelsen hennes i et spesielt register. Politiet skriver opp «non-crime hate incidents», eller «ikke straffbare hathendelser», som arbeidsgivere, banker og andre kan se i belastningsregisteret.

Ifølge The Daily Mail har politiet i England og Wales skrevet opp over 120 000 «hathendelser» de siste fem årene. Siden jenta ble meningsregistrert oppgir hun at hun er redd for å snakke om liknende spørsmål igjen.

I et brev fra jentas advokatbyrå skriver man at meningsregistreringen har en «skremmende effekt» på jentas adgang til å kritisere «transspørsmål». Jenta har også vært urolig for at dette skulle kunne påvirke hennes fremtidige yrkesvalg.

Politiet skal selv kunne avgjøre hva som er en «ikke straffbar hathendelser», selv om ingen annen er fornærmet eller for øvrig har reagert på en uttalelse. Det kan handle om at personer med «beskyttede egenskaper ikke vet at de er ofre».

Les også:
Dagens video: Er jeg en katt?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
1 år siden

Vi lever virkelig i koko-land hvis det å komme med et faktum er grunnlag for å bli registrert og potensielt diskriminert av staten. Tydeligvis er fakta i 2020 på kanten til hat! Om vi ikke var på vei mot en 1984 dystopi, er vi sannelig det nå!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Å fortelle sannheten var en gang en dyd, og iflg Jesus det viktigste av alt. Det var derfor han forbannet fariseerne som Djevelens barn, og sammenstilte drap med usannhet(Joh 8.44). Denne jenta skal altså svi for å si det som sant er; at mann er mann og kvinne er kvinne, og at løgnen om «mangfoldige kjønn» er nettopp det – en løgn. Det blir ikke sant uansett hva den enkelte måtte mene eller føle.

Steinar
Steinar
1 år siden

I et demokrati meningsregistrerer ikke politiet sine borgere.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Steinar
1 år siden

Om dette er demokrati, så er jeg sterkt motstander av demokrati.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Noe av det jeg forakter mest av alt er nyttige idioter. Personer som ikke evner å tenke selv, personer uten selvrespekt og styrke til å si nei når andre befaler en til å gjøre noe som man er uenig i. Hvor mange ganger har man ikke hørt «jeg gjør bare min jobb» og sett skammen i deres øyne. Dette er nyttige uniformerte idioter som går fiendens ærend og hever batongen mot uskyldige borgere. Disse mennesker er som programmerte roboter i blå uniform. Det må bli slutt på å unnskylde sin feighet og mangel på offervilje for sitt folk, med at… Les mer »

Molde
Molde
1 år siden

Langt langt over streken.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Homolobbyen er blitt en politisk maktfaktor som gir direktiv til politiet. Nåde den som sier imot homolobbyens galskap. Verdens ledere har jo vist seg å være både homofile og pedofile, så ikke rart homolobbyen har fått makt.

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
1 år siden

Når tiden er inne hentes disse og fraktes til konsentrasjonsleierer og henrettes som i Nord-Korea, Kina etc.
Dagens regimer tolerer ikke andre meninger en dem som er vedtatt!