Hjem Nyheter Europa Britisk politiker tar opp det europeiske folkeutbyttet og venstresidens hykleri

Britisk politiker tar opp det europeiske folkeutbyttet og venstresidens hykleri

0

MASSEINNVANDRING Den britiske politikeren Anne Marie Waters har på en konferanse arrangert av Generation Identity uttalt at det som pågår i Europa må kalles et folkeutbytte av den hvite befolkningen. Hun mener at ledere må begynne å våge snakke om det som er ubehagelig og at det er det som er deres oppgave.

Anne Marie Waters. Foto: Skjermdump video.

I en presentasjon på en konferanse arrangert av Generation Identity uttalte den britiske politikeren Anne Marie Waters at det pågår et befolkningsutbytte av det hvite Europa og at det må kunne diskuteres tross at emnet anses veldig kontroversielt.

Waters har bakgrunn i britiske Labour og UKIP, men gikk i 2017 sin egen vei og dannet det nasjonalistiske partiet For Britain.

Waters tar i presentasjonen opp den raske demografiske endringen som Europa gjennomgår og det faktum at det årlig kommer 300 000 innvandrere til Storbritannia, hvilket ikke har skjedd tidligere i historien i noe europeisk land.

Hun mener også at Europa skal få fortsette å utvikles uten å brytes sammen av massiv ikkeeuropeisk innvandring og at det burde være de europeiske folkene som selv skal stå for den utviklingen i samsvar med vår europeiske arv.

– Vi har ikke alle samme historie. Vi er en skiftende, fargesprakende verden med et mangfold ulike religioner og kulturer. Å kaste oss alle sammen på denne måten er fullstendig vanvittig, og det er en forbrytelse mot Europas urbefolkning, sier Waters.

Hun undrer også hvorfor bare hvite land må ha mangfold, immigrasjon og den «flerkulturelle lykken».

– Det pågår en historieforfalskning der Europas historie omskrives. Paven påstår at Europa ble bygd av immigranter. Hvor kom de fra? Hvem var her før de kom? Europeere bygde faktisk Europa, klargjør Waters.

Waters setter også fingeren på påstanden at de første britene var svarte, slik som svenskene i det siste har blitt påstått å være. Hun peker på at påstanden ikke baseres på vitenskap, historie eller sannhet, men at det hovedsakelig er et budskap om at hvite ikke hører hjemme her, at Europa ikke er vårt, men at vi er hjemløse – og ganske enkelt skal være takknemlige for at vi i det hele tatt får være her.

Hun nevner at hvite er de eneste som nektes retten til et hjemland, at hvite er de eneste som kan nektes arbeid på grunn av sin hudfarge og som får høre at deres kultur er så fryktelig at den skal trykkes ned slik at vi kan omfavne andre kulturer fra den andre siden av jorden. «Vi er de eneste som ikke har noen rettigheter når det gjelder diskriminering på grunn av hudfarge», mener hun.

Waters påpeker at det antihvite hatet gjennomsyrer alt fra FN ned til den minste kommune, og at Europa importerer store mengder fra ikkehvite kulturer som oppmuntres til å hate hvite og som på alvor tror at hvite mennesker skylder dem noe.

– Hvite er under angrep gjennom masseinnvandringen, de vil gjøre oss til en minoritet slik at vi ikke kan påvirke politikken. Det heter at vi får hva vi fortjener på grunn av kolonialismen, men straffer vi barnebarnet for hva bestefaren har gjort? Hvorfor i så fall ikke la Tyrkia, Kina og Japan sone for de forbrytelsene som de kanskje noen gang begikk og på samme måte utslette deres kulturer?, spør Waters retorisk.