Hjem Nyheter Norge Brukte bilder av motdemonstranter for å svartmale Motstandsbevegelsen

Brukte bilder av motdemonstranter for å svartmale Motstandsbevegelsen

12

LØGNMEDIA NRK var lørdag på plass for å dekke Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg, og som vanlig ble løgn og desinformasjon brukt for å svartmale organisasjonen.

Til tross for at NRK var på plass i Göteborg for å rapportere fra Motstandsbevegelsens demonstrasjon, ble det også denne gangen benyttet løgn for å svartmale organisasjonen.

Samtidig som demonstrasjonen pågikk, kunne man blant annet lese overskrifter som «NÅ: Politiet kaster sjokkgranater mot nazistene», selv om det ikke på ett eneste tidspunkt ble kastet sjokkgranater mot Motstandsbevegelsens demonstrasjon.

NRK forsøkte også å lure sine lesere ved å bruke bilder av voldelige motdemonstranter, og fremstille dette som Motstandsbevegelsens aktivister. Ett av bildene viste ironisk nok en innvandrer kaste stein mot politiet. Dette ble dog fjernet, og erstattet med bilder hvor det var vanskeligere å se ansiktene til personene.

Skjermdump fra NRK (bilde er av motdemonstrantene):

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
5 år siden

Jeg reagerte også på dette. Så løgnpressen hadde brukt bilder av motdemonstranter i den ene og den andre avis, med overskrift som kunne tolkes at det var Motstandsbevegelsen det var bilde av.
Disse journalister er jo ikke et hakk bedre enn kommunist-blogger. Løgn på løgn.

Thule
Thule
Svar til  Roar
5 år siden

Det første og beste man kan gjøre for å bekjempe dette er å ikke gi en krone til terrorapparatet NRK. Plomber TV-apparatet, hiv dekoderutstyret og meld fra til lisensavdelingen at de ikke lenger har rett til å presse deg for penger.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Det var om dere i ekko på nrk radio i går

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

De vet så jævlig godt at det er løgn. Jeg husker jeg så en fyr med langt skjegg fra NRK gå sammen med oss hele den dagen.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Som när de massmördare tyskarna i Dresden som låg staplade i högar beskrevs som offer i koncentrationsläger.
De vet så väl att det lögn.

Andreas H
Andreas H
5 år siden

Løgnpressen hetser, vi vokser!

Hanne
Hanne
5 år siden

Rett og slett råttent gjort av løgnpressen.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

NRK – regimemedias flaggskip i Norge torpederer seg selv med enda mer Fake News. Lol!

trackback
5 år siden

[…] Källa: Brukte bilder av motdemonstranter for å svartmale Motstandsbevegelsen […]

Thule
Thule
5 år siden

Den som ennå ikke er fritatt for NRK-lisens er frivillig med på å finansiere anti-nordisk hets og promotering av hvitt folkemord. Antinordisk media har også hyllet NRK for deres nye homopropaganda serie som dokumenterer homofiles perverse livsstil og fremstiller dette som noe eksotisk og berikende. Blandt dette finner vi et «hundebur som ikke er ment for hunder», og et «badekar til å bade i urin i». Dine penger finansierer dette, så lenge du betaler lisens. Disse programmene sendes ikke etter midnatt, men er fullt tilgjengelige for barn og unge, som mest sannsynlig er målgruppen. Den som eier TV-apparat må plombere… Les mer »

Martin Steigedal
Martin Steigedal
5 år siden

Virker nesten som (((løgnpressen))) har tenkt igjennom disse to alternativene:
1.si rett ut hva som skjer og hva vi står for, men det vil resultere i raskere vekst i våre rekker på kortere tid.
2. Lyv om hva som skjer og hva vi står for, som vil resultere i tregere rekruttering.
Fellesnevneren for begge alternativene er at vi går framover og år vårt mål til slutt, bare at de Ved alternativ 2 kjøper (((de))) seg tid.

Espen
Espen
5 år siden

problemet er mot demonstranter , de har vel ikke søkt om tillatelse for å demonstrere , 95 % av all media i Norge er fra samme kilde , shibsted gruppen er på alle biledberger møter