Hjem Nasjonal kamp Brukte løgnpressen innvandrere for å svartmale Motstandsbevegelsen?

Brukte løgnpressen innvandrere for å svartmale Motstandsbevegelsen?

LØGNPRESSEN Hvor langt er fiendemedia villige til å gå for å sverte Motstandsbevegelsen? Frihetskamp byr på eksklusive bilder fra lørdagens aktivitet i Arendal sentrum.

Under lørdagens offentlige aktivitet i Arendal sentrum, oppstod det en mindre konfrontasjon med en gjeng innvandrerungdommer. Konfrontasjonen ble dog raskt løst av Motstandsbevegelsens aktivister, og innvandrerne forlot stedet. Aktiviteten var stille og rolig, og mange hyggelige samtaler ble ført med folket.

I kjølvannet av aktiviteten har dog hovedfokus for lokalavisen Agderposten vært nettopp konfrontasjonen med innvandrerungdommen. Dette naturligvis for å svartmale organisasjonen og dens aktiviteter.

Men var egentlig konfrontasjonen en tilfeldighet, eller ble den iscenesatt av løgnpressen for å fremprovosere en konfrontasjon som senere kunne benyttes til å sverte organisasjonen? Vi titter nærmere på noen bilder som ble tatt av Frihetskamps fotografer.

En gruppe innvandrere, som hadde sirkulert i området, slenger en spydig bemerkning til fanebærerne, men forlater raskt stedet.

Aktivistene registrerer bråk lengre ned i gaten. Dette viser seg å være samme innvandrerungdom, som tidligere slang spydige bemerkninger. Frihetskamps fotograf får tatt bilder av situasjonen.

Etter at Agderpostens journalist er på plass, dukker samme innvandrergjeng opp igjen. Denne gangen får å starte bråk. Notér også Agderpostens utsendte i blått i bakgrunnen.

Innvandrerne ble irettesatt av aktivistene, og forlot stedet.

Men hvem er det som dukker opp her? Er det ikke løgnpressens representant?

Håndhilsen, klapp på skulderen og til og med en klem. Et gledelig gjensyn, eller var de bare glad for å møtes for første gang?

Agderpostens journalist intervjuer redesjef Jan-Christopher Pedersen.

Agderpostens journalist var fornøyd med dagen.