Hjem Nyheter Europa Brutal voldtektsbølge herjer Italia

Brutal voldtektsbølge herjer Italia

8

ITALIA En rekke brutale voldtekter har funnet sted i Italia de siste ukene. Ordføreren i Roma ønsker flere politifolk og mer overvåkning. Innvandringskritikere vil ha økt grensekontroll og kjemisk kastrering for voldtektsmenn.

Italia, som de siste årene har tatt imot over 600 000 såkalte flyktninger, er nå skueplass for en rekke brutale voldtekter. Bare denne uken, har ytterligere to kvinner blitt voldtatt.

Mandag ble en tysk kvinne ranet, bundet til en påle, voldtatt og forlatt naken i en park i Roma. Gjerningsmannen skal ha stappet et lommetørkle i munnen på kvinnen, slik at hun ikke klarte å rope om hjelp. Tirsdag ble en kvinnelig lege voldtatt i timesvis av en pasient.

Treet kvinnen ble bundet fast i, før hun ble voldtatt.

Tidligere denne måneden ble to amerikanske studenter voldtatt av to politimenn, som skulle kjøre jentene hjem fra et diskotek. Politimennene var i uniform.

I slutten av august ble et polsk kjærestepar overfalt og ranet. Kjæresten ble mishandlet, mens hans 26 år gamle kjæreste ble gjengvoldtatt av fire menn gjentatte ganger.

Gjerningsmennene, fire afrikanske ungdommer i alderen 15–20 år, ble arrestert og er også siktet for å ha voldtatt en peruansk transseksuell. Denne voldtekten skal ha funnet sted kort tid etter overfallet på det polske kjæresteparet.

Mer overvåkning og mer politi

Ordføreren i Roma, Virginia Raggi, har satt av en halv million euro for å installere 150 nye videokameraer i byen – for å bedre sikkerheten for kvinnene i byen. Romas gater overvåkes fra før av over 4 000 videokameraer, bør det tillegges.

Lokale myndigheter vil bedre gatebelysningen i byen og det diskuteres også om å tilby billigere drosjeturer for kvinner, slik at de kan komme seg trygt hjem på nattestid.

Vil kjemisk kastrere voldtektsmenn

Italia har de siste årene tatt imot over 600 000 såkalte flyktninger, hovedsaklig fra afrikanske land. Voldtektsbølgen har ikke uventet økt oppslutningen til innvandringskritiske partier som Lega Nord.

Partiet, som nå er Italias tredje største parti, har uttalt at de ønsker kjemisk kastrering av voldtektsmenn, samt bedre grensekontroll.

Kilde:
Slår alarm etter voldtektsbølge i Italia

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Italia og Tyskland får som fortjent kan man si, selv om jeg har en viss sympati med uskyldige ofre. Det kan vel hende at noen av disse kvinnene ønsket invasjonen velkommen men nå har de fått erfare hva testosteronfylte halvaper gjør når de får ferdes fritt blant oss.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Har mer og gjøre med den syke ideologien dem er hjernevasket av enn selve testoen i seg selv. Testo er forsvåvidt en positiv greie, som det skulle vært mer av blandt Skandinaviske menn. Går faktisk ann å produsere testosteron i kroppen uten og måtte voldta noen. De 3 religiøse Abrahamittiske religioner forstår ikke akkurat det …

Ravn
Ravn
5 år siden

Jeg ser frem til dagen rettsappratet gir folket mandat til å avlive dyrene.
Forræderiet og fiendepolitikken som føres mot de europeiske folkeslag kan ikke overdrives.

Hill seier

Hatkriminell
Hatkriminell
5 år siden

Dette er Italias egen feil.

«A country has the Jews it deserves. Just as mosquitoes can thrive and settle only in swamps, likewise the former can only thrive in the swamps of our sins.» – Corneliu Zelea Codreanu

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Grusomt…

trackback
5 år siden

[…] Källor: Slår alarm etter voldtektsbølge i Italia Brutal voldtektsbølge herjer Italia […]

Frog
Frog
5 år siden

Nästan lika illa som j sverige

Nordisk E-nasjonalist
Nordisk E-nasjonalist
5 år siden

Hør nøye etter: Vil dere bevare det norske og nordiske folk? Da holder det ikke å holde ute muslimske, ikke-europeiske og jødiske krefter. I tillegg til den tyske og midt-europeiske innflytelsen, så har vi Sør-Europa. Det kommer ikke på tale å ta inn en gjeng av disse. Jeg tror mange ikke er klar over at kulturforskjellene er enorme mellom Nord-Europa og Sør-Europa. Men det er klart; det kommer i andre rekke akkurat nå. Og vi trenger alle allierte europeere vi kan finne.