Hjem Nyheter Bulgarske fotballsupportere hyller Rittenhouse – skotsk damelag hedrer Bader Ginsberg

Bulgarske fotballsupportere hyller Rittenhouse – skotsk damelag hedrer Bader Ginsberg

IDRETT & POLITIKK Mens en del av fotballverden hedrer amerikaneren Kyle Rittenhouse, som i selvforsvar skjøt tre angripere og siden ble anklaget for drap, hedrer det skotske damelaget den avdøde kulturmarxistiske dommeren i USAs Høyesterett, jødinnen Ruth Bader Ginsberg.

CSKA Sofias supportere hyller Kyle Rittenhouse med en banner. Foto: Twitter

Et viralt bilde fra Bulgaria sirkulerer på internet. Bildet viser en heiagjeng som holder opp en banner med teksten «Kyle Rittenhouse gjorde ingenting feil…Han er en helt».

Dette gjør de til tross for at de etablerte mediaselskapene, samt Facebook, har bestemt seg for at 17-åringen bør betraktes som skyldig – uten rettssak og domsavsigelse.

Nylig før en kamp startet holdt supportere til ett av de største fotballslagene i den bulgarske hovedstaden opp en banner med et politisk farget budskap, som har fanget oppmerksomheten til det internasjonale publikum.

Det var CSKA Sofias supporterklubb Ultras som viste sin støtte til tenåringen som har blitt til en populær meme-inspirasjon og et ikon på internett.

Banneren har et bilde av Rittenhouse, som sittende på bakken retter sitt våpen mot noen som kommer imot han – den faktiske posisjonen som den virkelige Rittenhouse hadde, da han skjøt to opprørere og angripere.

Rittenhouse hadde akkurat blitt slått i bakken med et rullebrett av Antifa-medlemmet og jøden Athony Huber, en person som har blitt behandlet som en helt i venstremiljøer – til tross for sin problematiske fortid, som blant annet inkluderer vold i nær relasjon.

Angrepet med molotovcocktail og rullebrett, truet med pistol

Rittenhouse står nå tiltalt for drap etter å ha skutt tre venstreekstremister – hvorav to ble drept og en alvorlig skadet under en opprørsnatt i Kenosha, Wisconsin.

Dette gjorde han etter å ha blitt angrepet med en molotovcocktail av den første angriperen, deretter med et rullebrett av nummer to og til slutt truet med en pistol av tredjemann – som da fikk sin biceps sønderskutt.

Den unge mannen fra Antioch, Illinois har blitt sentrum for en veldig polarisert debatt de siste ukene, da mer eller mindre nasjonalsinnet presse fortsatte å publisere bilder og filmmateriale som taler til den siktedes fordel.

Skotsk damelag velger en annen vei

En annen fotballsrelatert nyhet som har fått oppmerksomhet er at Glasgow Citys damelag har bestemt seg for å hylle den nylig avdøde dommeren i USAs høyesterett, jødinnen og kulturmarxisten Ruth Bader Ginsberg ved å ha navnet hennes på sin lagtrøye denne sesongen – ettersom de ser på henne som en «forkjemper for kvinners rettigheter og likestilling».

«Vi kjemper for forandring og likestilling» forklarer lagets trener Laura Montgomery, ifølge BBC. Slik beskriver hun siden Bader Ginsberg:

En pioner, feministikon og et forbilde. Hennes arbeid, domsavsigelser og avvikende meninger har raket manken for rettferdighet, likestilling og medborgerlige friheter.

Les også:
Rittenhouse gjorde ikke noe galt!
Dagens video: Kyle Rittenhouse renvaskes ettersom ny informasjon dukker opp. Media kommer til å måtte betale stort
Facebook sensurerer innlegg som støtter Kyle Rittenhouse
Dagens video: Advokaten til Kyle Rittenhouse ble nedstengt på Twitter