Hjem Nyheter Butikkeier og Vietnamveteran hylles etter å ha stått opp mot en aggressiv...

Butikkeier og Vietnamveteran hylles etter å ha stått opp mot en aggressiv transvestitt

USA Butikkeieren Don Sucher sto opp mot en transvestitt som ønsket å tvinge ham til å fjerne et skilt i butikken.

Politiker og transvestitt Tiesa Meskis gikk inn i en Star Wars-butikk som eies av Vietnamveteranen Don Sucher. Dette da Meskis, som sitter i Aberdeens bystyre, hadde funnet ut at det var et skilt i butikken til Sucher med teksten «If you are born with a dick, you are not a chick«.

Meskis idé ser ut til å ha vært å konfrontere Sucher, tvinge ham til å fjerne skiltet og la en venn filme hendelsen. Bortsett fra at hendelsen ble filmet og spredt på internett av Meskis, gikk det ikke helt som planlagt for ham.

Selv om Meskis er høyere og yngre enn den 78 år gamle Sucher, var det fortsatt krigsveteranen som tok kommandoen og drev Meskis ut av butikken etter at han stilte sine krav om at skiltet skulle fjernes.

– Du er ikke en kvinne, du ser ikke ut som en kvinne, du oppfører deg ikke som en kvinne. Du er gal i hodet, sa Sucher og spurte deretter:

– Vet du hvor mange du skjemmer ut i bystyret?

Sucher mot-konfronterte Meskis og gjorde det mens han hadde på seg en t-skjorte med teksten «Sith Happens». Meskis, derimot, hadde på seg kjole og høyhælte sko for å prøve å kompensere for det ellers fraværende feminine.

Etter at Sucher får Meskis til å forlate butikken prøver transen å ta hevn ved høyt å synge «trans kvinner er kvinner».

Dette fører imidlertid til at Sucher følger transen ut på gaten og stiller et spørsmål som Meskis ikke ønsket å svare på.

– La meg stille deg et spørsmål: Har du en kuk? Jeg tror du har det. Du er en helvetes mann!

Meskis svar på dette var at Sucher ikke måtte stille det spørsmålet til «henne».

Hendelsen gikk viralt på sosiale medier og førte til at Sucher ble erklært som en helt fordi han sto imot den aggressive transen som ønsket å begrense ytringsfriheten. Samtidig ble han fremstilt som «fordomsfull» i etablerte, liberale medier.

Se en mer fullstendig beskrivelse av hendelsesforløpet nedenfor:

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Transseksuell youtube-stjerne arrestert