Hjem Nyheter Candace Owens og Kanye West går offentlig med «White Lives Matter»-t-skjorter

Candace Owens og Kanye West går offentlig med «White Lives Matter»-t-skjorter

2

WHITE LIVES MATTER På mandag under Paris Fashion Week 2022 ble Candace Owens og Kanye West sett offentlig med «White Lives Matter»-t-skjorter.

Candace Owens og Kanye West. Foto: Candace Owens / Twitter

Rapperen Kanye West skapte reaksjoner ved å posere sammen med den konservative kommentatoren Candace Owens i de langermede skjortene som motsier «Black Lives Matter».

En svart professor i statsvitenskap i Massachusetts bemerket at Kanye Wests anti-«Black Lives Matter»-posisjon har mer plass i svarte samfunn enn mange kanskje tror.

Kanye West hevdet at Black Lives Matter var en «svindel», og tar nå også æren for at bevegelsen er «over», bare én dag etter å ha hatt på seg en «White Lives Matter»-skjorte på sitt eget Yeezy-moteshow i Paris, skriver Fox News.

West delte i en nå slettet Instagram-historie følgende: «Alle vet at Black Lives Matter var en svindel. Nå er det (sic) over. Du er velkommen.»

Professor Tatishe M. Nteta ved University of Massachusetts Amherst advarer om at selv om Wests budskap er langt fra mainstream, gjenspeiles hans synspunkter også i en del av det svarte samfunnet.

Nteta ledet en meningsmåling i mai som fant ut at støtten for Black Lives Matter-bevegelsen allerede har falt fra 48% til 31%.

Skjorten, som hadde et bilde av pave Johannes Paul II på forsiden og «White Lives Matter» på baksiden, ble båret av West, sammen med den høyreorienterte kommentatoren Candace Owens, en gjest på showet. Også modeller skal ha hatt på seg skjorten.

Frihetskamp har tidligere rapportert om hvordan Black Lives Matter Global Network Foundation har håndtert sin økonomi. Et søksmål anlagt på vegne av 26 grasrotavdelinger i BLM i august hevdet at lederen for den nasjonale organisasjonen tok 10 millioner dollar i veldedige bidrag for å betale for sine egne personlige utgifter.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

Det finnes svarte i USA som forstår at «white lives matter», og er uenige med sine rasebrødre og -søstre i BLM. De forstår(?), at uten de hvite ville USA ha degenerert til et 3.verdensssamfunn. De hvite bygget USA og utviklet nasjonens teknologiske nivå og infrastruktur. Når vi ser hva som skjer der negrene overtar, som i Chicago, Detroit og Baltimore – for å nevne noen – viser det at de svarte ikke kan opprettholde nødvendige tjenester og bekjempe omfattende kriminalitet, deriblant skyting og drap på sine egne.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
3 måneder siden

Jeg tror den største feilen de såkalte hvite gjorde var å påta seg ‘hovedskylden’ for slaveriet i USA ved å ta drittjobbene ingen andre ville utføre på de ((((Jødiske)))) slaveskipene ved å bl.a holde kontroll på flere hundre halvnakne mennesker og spa avføring hver dag. Sannligvis noe verre og litt mer kaotisk enn å jobbe på gamlehjem. Dette var jobber som ble utført av fattige hvite hardt-arbeidende menn som ikke så noen annen utvei når det kom til å brødfø sin familie..Med andre ord, disse sinte hvite menn på de jødiske slaveskipene var selv slaver, på en måte. Kanskje derfor… Les mer »