Hjem Nyheter Norden Carl Bildt hyller massemorderen og sionisten Henry Kissinger

Carl Bildt hyller massemorderen og sionisten Henry Kissinger

SVERIGE: Carl Bildt hyllet nylig den jødiske diplomaten Henry Kissinger i et innlegg på twitter.

carl-bildt
Carl Bildt

På mandag, som var Henry Kissingers fødselsdag, skrev den svenske utenriksministeren Carl Bildt denne kommentaren på Twitter.

Congratulations to Henry Kissinger on his 90th birthday. A true giant among the diplomats and scholars of international affairs of our age.

Kissinger ble født den 27. mai 1923 i Tyskland. Som mange andre jøder, flyttet også hans familie fra Tyskland under krigen. Familien bosatte seg i stedet i USA i 1938, der Kissinger vervet seg til militæret fem å senere. Etter krigen og sine avsluttede studier fikk han jobb som rådgiver for Nelson Rockefeller som var guvernør i New York.

Når Vietnamkrigen herjet var Kissinger rådgiver for fredsforhandlerne. Han arbeidet også med president Gerald Ford når de amerikanske bombene falt over Kambodsja , som ledet veien for Pol Pot. Ford og Kissinger ga også klartegn og krigsmateriell til Indonesia for å invadere Øst-Timor.

På mandag var det ikke bare Bildt som skrev om Kissinger på hans fødselsdag. Også svenske Nordfront skrev om Kissinger og lesere som ønsker å vite mer om ham kan lese artikkelen Mannen bak marionettene (artikkelen er på svensk).