Hjem Nyheter CIA rekrutterer med «woke»-video

CIA rekrutterer med «woke»-video

3

USA CIAs nye rekrutteringsfilm er «pinlig» og «skjemmer ut USA», ifølge amerikanske politikere.

Skjermbilde: Twitter.

Den amerikanske etterretningstjenesten CIA har sluppet en ny rekrutteringsfilm hvor man får følge en kvinnelig CIA-ansatt. Kvinnen kjemper mot «patriarkalske strukturer» og sier i filmen at:

I am a woman of color

I am a cisgender millennial

I have been diagnosed with generalized anxiety disorder

I am intersectional [og er] a woman of color […] a cisgender millennial

Rekrutteringsfilmen hånes nå på sosiale medier samtidig som den kritiseres av amerikanske politikere.

– CIA må fokusere på å samle inn og rekruttere de aller beste og skarpeste, sier blant annet den amerikanske senatoren Marsha Blackburn og mener at innkvotering er feil vei.

– Vi har ikke råd til å risikere vår nasjonale sikkerhet ved å sløse ressurser på venstresidens splittende retorikk.

En annen senator, Ron Johnson, anklager president Joe Biden for å «legge om CIA-ressurser» for å støtte venstreekstremister «i deres woke-kulturkrig».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jo a
Jo a
1 år siden

Jeg mener de eksklusivt burde ansatte ikke-hvite kvinnfolk med mentale problemer. Alt CIA har gjort i sin tid er tortur, menneskelige eksperimentere, narkotika smugling og destabilisering av land i Sør-Amerika og midtøsten. Om de blir en total ineffektiv organisasjon så er det i grunn bare positivt

Arier
Arier
Svar til  Jo a
1 år siden

Dessverre har det ikke noe å si for effektiviteten at de fyller det brune og psykisk syke transer. De hil fortsatt bruke tortur og vold hensynsløst og være i stand til å gjøre like grusomme ting som det gamle regime. Og mest sannsynlig verre ting.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Dette er jo bare nok et eksempel på såkalt «inkludering» og «mangfold»; en mantra som gradvis men uomgjengelig ødelegger samfunnet, og især de institusjoner som skal sikre det(oss). Kvinner i forsvaret, funksjonshemmede, lav-IQ brune/svarte og LHBTQ-folk i operative og kritiske funksjoner, etc. Det kan bare gå en vei, i møte med nasjoner som satser på kvalitet, som Kina og Russland. Den vestlige verden er på sikker vi mot katastrofe og undergang.