Hjem Nyheter CNN-ansatte sier opp etter å ha spredd fake news

CNN-ansatte sier opp etter å ha spredd fake news

3

FAKE NEWS Tre ansatte ved CNN har sagt opp etter å ha publisert en fake news-artikkel som anklaget president Donald Trump for å være del av en russisk konspirasjon.

På torsdag publiserte CNN en artikkel som involverte en granskning av et russisk investeringsfond med mulige bånd til flere Trump-medarbeidere. Med henvisning til én enkelt ikke-navngitt kilde, ble det rapport at den amerikanske kongressen etterforsket et «russisk investeringsfond med nære bånd til Trump-medarbeidere».

Journalist Thomas Frank, som skrev artikkelen, Eric Lichtblau, en redaktør i avdelingen, og Lex Haris, som vas sjef for avdelingen, har alle sagt opp sine jobber i nyhetskanalen som følge av saken:

—  I etterkant av tilbaketrekningen av en artikkelen publisert på CNN.com, har CNN akseptert oppsigelsen til de ansatte som er involvert i artikkelen, fortalte en av CNNs talspersoner til nettavisen TheWrap i en uttalelse.

LES OGSÅ: CNN tatt på fersken i å sende falske nyheter

Kilde:
Three CNN Employees Resign Over Retracted Story on Russia Ties

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Vel, de får seg sikkert bare bedre og høyere betalte jobber andre steder av Soros & Co. Slik er det jo med norske journalister/lystløgnere som vil opp og fram. Fellesnevneren for alle disse vestlige fjompenisse-«journalistene» er at de i realiteten ikke duger til annet enn å skrive om rompa til Kardashian.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Spill for galleriet. Om de virkelig skulle ta tak i «fake news» og den massive ensidigeheten i dekning av de fleste tema, så ville der knapt vært en medarbeider igjen.

CNN: «The best news money can buy»!