Hjem Nyheter CNN-ansatte sier opp etter å ha spredd fake news

CNN-ansatte sier opp etter å ha spredd fake news

3

FAKE NEWS Tre ansatte ved CNN har sagt opp etter å ha publisert en fake news-artikkel som anklaget president Donald Trump for å være del av en russisk konspirasjon.

På torsdag publiserte CNN en artikkel som involverte en granskning av et russisk investeringsfond med mulige bånd til flere Trump-medarbeidere. Med henvisning til én enkelt ikke-navngitt kilde, ble det rapport at den amerikanske kongressen etterforsket et «russisk investeringsfond med nære bånd til Trump-medarbeidere».

Journalist Thomas Frank, som skrev artikkelen, Eric Lichtblau, en redaktør i avdelingen, og Lex Haris, som vas sjef for avdelingen, har alle sagt opp sine jobber i nyhetskanalen som følge av saken:

—  I etterkant av tilbaketrekningen av en artikkelen publisert på CNN.com, har CNN akseptert oppsigelsen til de ansatte som er involvert i artikkelen, fortalte en av CNNs talspersoner til nettavisen TheWrap i en uttalelse.

LES OGSÅ: CNN tatt på fersken i å sende falske nyheter

Kilde:
Three CNN Employees Resign Over Retracted Story on Russia Ties

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Jarl StoltztonyAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Vel, de får seg sikkert bare bedre og høyere betalte jobber andre steder av Soros & Co. Slik er det jo med norske journalister/lystløgnere som vil opp og fram. Fellesnevneren for alle disse vestlige fjompenisse-«journalistene» er at de i realiteten ikke duger til annet enn å skrive om rompa til Kardashian.

tony
tony
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Spill for galleriet. Om de virkelig skulle ta tak i «fake news» og den massive ensidigeheten i dekning av de fleste tema, så ville der knapt vært en medarbeider igjen.

CNN: «The best news money can buy»!