Hjem Nyheter CNN intervjuer Jared Taylor

CNN intervjuer Jared Taylor

USA Den amerikanske løgnpressen har forbindelse med absurde anklager om hatkriminalitet på amerikanske universiteter intervjuet den amerikanske nasjonalisten og raserealisten Jared Taylor.

Jared Taylor taler under den årlige American Renaissance konferansen.

Det var i forbindelse med et «hat-angrep» ved et amerikansk universitet, der det var hengt opp bananer med kryptiske meldinger i trær, at CNN intervjuet Jared Taylor, leder for den amerikanske tankesmien American Renaissance.

I den opprinnelige reportasjen, der lederen for den jødisk-amerikanske sionistorganisasjonen Anti-Defamation League (ADL) ikke overraskende uttalte seg om saken, ble det brukt omkring et halv minutt av det nesten 50 minutter lange intervjuet med Taylor.

Nå har tankesmien selv lastet opp intervjuet med CNN i uredigert form. Intervjuet er en god introduksjon til rasespørsmålet for nysgjerrige lesere ettersom den svært veltalende og muntre Taylor på strak arm tilbakeviser de vanligste argumentene mot hvit identitet og hvite menneskers rett til å forsvare sine interesser. Emner som blir diskutert er blant annet dobbelmoralen i den vestlige verden gjeldene rase, mytene rundt slaveriet i USA, den anti-hvite holdingen på universiteter, og hvorfor det er moralsk riktig å stå opp for sitt folks overlevelse.

Se det uredigerte intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=Ol6GA4dMZw4