Hjem Nyheter CNN oppfordrer hvite til å ikke få barn

CNN oppfordrer hvite til å ikke få barn

USA En Twitter-melding fra nyhetskanalen CNN har satt sinnene i kok etter den antyder at hvite burde slutte å føde barn.

CNN ønsker at det fødes færre barn.

Twitter-meldingen, som lenker til en artikkel fra CNN som oppfordrer unge til å la være å få barn, viser et bilde av to unge hvite foreldre sammen med et spedbarn og teksten: «hvordan å få barn kan ødelegge ditt romantiske forhold».

Meldingen ført til en voldsom reaksjon på sosiale medier og en tråd om hendelsen har fått stor oppmerksomhet på Donald Trump-siden på nettsamfunnet Reddit. Tilbakemeldingene er et eksempel på at stadige flere hvite europeere våkner opp til det anti-hvite budskapet som blir promotert i massemedia.

Den mest likte kommentaren er følgende:

Jeg tror jeg har blitt redpilled! (rasebevist, red.anm.) Jeg har hørt historier fra venstresiden om hvordan det å få dine egne barn er så egoistisk og destruktiv, etc. Jeg skjønte aldri at målet var å kvitte seg med hvite mennesker.

Meldingen blir fulgt opp av en annen bruker:

Det er også grunnen til at det bare hvite nasjoner blir tvunget til å ta inn millioner av emigranter fra den tredje verden som ikke har noen sjanse til å assimilere inn i våre samfunn. Målet er å ødelegge det europeiske samfunnet og hvite rasen.

Også på CNNs egen Twitter-profil har det haglet inn med negative kommentarer og beskyldninger om at CNN aktivt jobber imot familien. Klikk HER for å se flere andre eksempler på artikler der massemedia oppfordrer unge til å ikke få barn. Merk hvordan alle illustrasjonsbildene viser utelukkende hvite mennesker.

LES OGSÅ: Dør flere hvite enn det blir født i 17 amerikanske delstater