Hjem Nyheter CNN-vert: «Spennende at hvite ikke vil være i majoritet i USA»

CNN-vert: «Spennende at hvite ikke vil være i majoritet i USA»

7

FOLKEMORD Den amerikanske nyhetsankeren Anderson Cooper sier han ser positivt på at hvite ikke lengre vil være en majoritet i sitt eget land.

Den homoseksuelle TV-verten Anderson Cooper kom med uttalelsen under et segment på CNN hvor er et lovforslag fra president Donald Trump, som omhandlet innstramminger av trygdeordninger for ulovlige innvandrere, ble diskutert.

Uttalelsen føyer seg inn i rekken av anti-hvitt hat som promoteres på CNN. I fjor kalte CNN-verten Don Lemon hvite menn for en terrortrussel. Lemon, som for øvrig også er homoseksuell, er også kjent for å ha bagatellisert hendelsen der en gjeng med svarte kidnappet og torturerte en hvit utviklingshemmet mann i Chicago.

CNN har tidligere oppfordret hvite til å ikke få barn, og deres politiske kommentatorer har hånet vold mot hvite.

7
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
tonyWhite Proud PersonTomEspenAskeladden Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Analistene er, som jødene, KUN opptatt av seg og sitt, ikke av rase og fellesskap i de land der de oppholder seg; dvs jøder er selvsagt opptatt av og vil bevare SIN rase, ikke andres. Rase- og selvhatende HVITE er noe av det verste i vår tid; de er som kvinner uten barn, som gjør alt de kan for at rasefremmede lav-IQ afrikanere skal få komme til Europa, kfr de «hjelpeaksjonene» som foregår i Middelhavet. Godt Italia har Salvini, som blir mer og mer populær i sitt hjemland.

Askeladden
Askeladden

Ekle krypet

Espen
Espen

Psychology of White self-hatred: https://www.bitchute.com/video/vppXqYPyJK81/

Tom
Tom

Hmm og jeg som trodde det bare var en høyreekstrem konspirasjonsteori at hvite holder på å bli minoritet i egne land. Hvilken overaskelse dette var.
Det faktum at noen kan se på degerasjon som progresjon sier litt om hvilken opp ned verden vi lever i. Det er bare å se til den tredje verden for å skjønne hva denne «progresjonen» vil gjøre med våre land.

White Proud Person
White Proud Person

Det verste er at det sitter hvite folk rundt i verden og ser på dette mens de, helt enig, nikker og smiler og er så glad.

tony
tony

generasjon ødelagt har bare klart og lage et helvete for seg og sitt land.

tony
tony