Hjem Nyheter Globalt CNNs ekspert: «Vi skal gjøre livet vanskelig for vaksinevegrere»

CNNs ekspert: «Vi skal gjøre livet vanskelig for vaksinevegrere»

2

KORONAREPRESSJONEN CNNs medisinske ekspert uttalte fredag ​​at livet burde gjøres «vanskelig» for vaksinasjonsvegrere. Hun ser obligatoriske tester to ganger i uken som et passende innledende tiltak mot mennesker som vegrer å ta en vaksine som ikke er gjennomtestet.

Nordfront har tidligere skrevet om regler angående – og debatten om – vaksinasjon mot Covid-19 i forskjellige deler av USA.

I en uttalelse for hennes nyhetskanal, der hun manet til straff for mennesker som er skeptisk til vaksinen og derfor vegrer å ta den, forteller CNNs medisinske analytiker Dr Leana Wen (tidl. president for det omstridte Planet Parenthood) at den nylig oppdagede delta-varianten av Covid-19 er mer smittsom enn tidligere varianter.

«Ettersom den er mer sannsynlig for å spre seg, vil det være enda vanskeligere for oss å oppnå flokkimmunitet,» resonnerte hun og lurte på hva som skjer «hvis en annen variant utvikler seg – som til og med er mer smittsom enn deltavarianten, og som kan forårsake mer sykdom, og også omgå immunforsvaret vårt?»

Wen avsluttet uttalelsen med disse ordene:

– Så hvor raskt vi kan få dette under kontroll – og hvilken vei vi tar – avhenger av hva vi gjør for å motvirke feilinformasjon. Det vi virkelig trenger å gjøre i denne situasjonen er å gjøre vaksinasjon til det enkle alternativet. Det må være vanskelig for folk å forbli uvaksinert. Akkurat nå er det det motsatte. Det regnes som helt ok. Du kan uansett gjøre hva som helst. På et eller annet tidspunkt vil det være nødvendig å si: Hør, hvis du ikke vil være med, må du fylle ut disse skjemaene og teste deg selv to ganger i uken. Oppsummert vil vi gjøre vaksinasjon til det enkle alternativet. Det er det som kreves av oss – for at vi faktisk skal få slutt på denne pandemien.

Tidligere uttalte den jødiske legen Carol J. Baker at hvite mennesker burde utryddes eller fordrives, ettersom hun mener det stort sett er hvite som er vaksinasjonsvegrere.

Ny rapport fra VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) viser dog at antall rapporterte dødsfall etter Covid-vaksiner i USA har økt med mer enn 2000 på 1 uke.

Totalt viser deres statistikk 438 441 rapporter om uønskede hendelser etter Covid-vaksiner, og det fra alle aldersgrupper, inkludert 9 048 dødsfall mellom 14. desember 2020 og 2. juli 2021, samt 41 015 alvorlige skader, som er opp 6 950 sammenlignet med forrige uke.

Av de 9 048 dødsfall som nylig er rapportert inn, knyttet til Covid-vaksinen, døde 22% av dem innen 48 timer, 15% innen 24 timer og blant 37% ble dødsfall utgangen hos mennesker som ble syke innen 48 timer etter å ha blitt vaksinert.

Les også:
Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere»
Dagens video: Covid-19-tester
Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine
Dagens video: Dr. Andrew Kaufman om koronavaksinen
Belgisk vaksineforsker: «Menneskeheten risikerer å forvandle et ganske harmløst virus til et monster»
Dagens video: Hvorfor mennesker kommer til å dø et par måneder etter mRNA-vaksinasjonen
Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine
Dagens video: Verdenskjent gynekolog og obstetriker advarer mot covid-vaksinen
Dagens video: Bio-ekspert advarer mot myndighetenes koronapolitikk

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Å ta vaksinen er i mange land fortsatt et valg, bra tenker mange.
MEN så kommer da skamgjøringen, trakasseringen og innskrenket rettigheter for dem som ennå ikke har gått til innkjøp av sauebjelle og frivillig latt seg innjekteres av en meget tvilsom vaksine som attpåtil ikke er ferdig gjennomtestet.

Verden har blitt GAL.

trackback
5 måneder siden

[…] også:CNNs ekspert: «Vi skal gjøre livet vanskelig for vaksinevegrere»Dagens video: Den politiske pandemiDagens video: En forbrytelse mot menneskehetenDagens video: […]