Hjem Nyheter Europa Coca-Cola bedrev massiv LHBTP-kampanje i Budapest

Coca-Cola bedrev massiv LHBTP-kampanje i Budapest

6

HOMOLOBBYEN Coca-Colas homopropaganda støter på folkelig motstand i Ungarn.

Det var i forbindelse med en musikkfestival i Budapest i Ungarn i begynnelsen av august at det globalistiske selskapet Coca-Cola kjørte en massiv annonsekampanje for homofili i byen. Budapest ble fullstendig dekket av LHBTP-propaganda i form av store plakater som viste homofile par rundt en Coca-Cola-flaske.

Annonsekampanjen ble kalt «Love is Love» og hadde slagord som «Null sukker – null fordommer».

Kampanjen førte til sterke reaksjoner fra konservative ledere i Ungarn. Den ungarske nestlederen og parlamentsmedlem István Boldog har sammen med konservative medier i landet bedt om en boikott av Coca-Colas produkter inntil annonsene er fjernet.

En navnesamling på internett for boikott av produktene mener at Coca-Colas kampanje er en test som er ment for å åpne opp for grovere homopropaganda.

«Hvis det ungarske samfunnet godtar dette, vil det være flere skritt underveis. Plakater, reklamefilmer, filmer, regnbueprodukter og så videre, og det vil bli stadig vanskeligere å stoppe», heter det blant annet i oppropet, som har mottatt nesten førti tusen underskrifter.

En talsmann for det globalistiske selskapet sa i en uttalelse til media at den homofile propagandaen er et uttrykk for det venstreliberale evangeliet «mangfold, inkludering og likhet».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
2 år siden

Del gjerne videre: «Homolobbyen» har klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, bakmenn, og flere tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere pedofili, vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Folk har latt seg lure av en fargerik fasade med ballonger for barn og tale om «Love is Love», og tror det kun handler om at homofile må få lov til å være homofile, men dette var dog en rett de allerede hadde FØR sirkuset dro igang. Folk har dessverre latt seg lure, og nå ubevisst hjelper til… Les mer »

Per Patriot
Per Patriot
Svar til  Johan G
2 år siden

Knus homolobbyn var et dårlig slagord, fordi folk flest ikke skjønner poenget, og at veldig mange er for forutinntatt til å motta lange forklaringer og argumentasjon. Sammenligner man «återvandrings turneen» til AfS hadde de et budskap som gikk rett hjem. Lett å forstå, umulig for fake news mediene å tåkelegge. Når Gustavson sier at riktiga men ikke voldtar, og publikum med regnbueflagg og gangsterlook begynner å bue har de vunnet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Dette er et annet ledd i globo-homo propagandaen, som Pride er en del av, nemlig «normalisering» av buttsex og alskens andre avskyeligheter. Mercedes Benz har gjort det, Burger King også, og nå altså Coca Cola. Vær forberedt på flere reklamekampanjer fra kjente merkevarer; de kommer, i økt tempo: https://dailystormer.name/coca-cola-to-hungary-its-time-for-a-suppository-of-man-meat/
Men heldigvis er der motstand, som i Ungarn, der folk fremdeles vet hva normalitet og sunnhet er. Noe som i stor grad har gått tapt, her hos oss.

Per Patriot
Per Patriot
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

LGBHTQP propaganda rettes i all hovedsak mot kristne land og mennesker. Tanken er å bryte ned samfunnsmoralen, skape kaos som vertens topp 1% kan utnytte. Kirken har alltid stått sentralt i vestlig politikk. Vi har gått fra White mans burdon, å spre kristendom og sivilisasjon over hele verden, til å påføre store folkegrupper White guilt. Historier skrives om, det spilles på følelser, og terrorister hylles av skoleverk og fake news medier (dvs de som er avhengig av regime subsidier for å overleve) I tillegg har skriftemål og seksuelle utskeielser vært en effektiv vei til makt for mange. Ungarn er i… Les mer »

Johan G
Johan G
2 år siden

Regnbuebevegelsen er en politisk bevegelse som fremmer kulturmarxisme. Og her ser man foretak etter foretak, politikere etter politikere, militære og politi, osv, alle stille seg under denne politikk. Kulturmarxismen og regnbuebevegelsen er blitt den største maktfaktor i dagens samfunn. Alle kneler de for deres aggressive kampanjer og ikler seg deres politiske farger.

Pedolobbyen: https://www.frihetskamp.net/hva-vet-du-om-homolobbyen-les-deg-opp-her/

Steinar
Steinar
2 år siden