Hjem Nyheter Coca Colas krav til hvite ansatte: «Vær mindre hvite!»

Coca Colas krav til hvite ansatte: «Vær mindre hvite!»

4

ANTI-HVITHET Coca Cola vil at deres hvite ansatte skal ta kurs i «kritisk raseteori» hvor de oppfordres til å «være mindre hvite». Det var en varsler ved foretaket som avslørte brusgigantens anti-hvithet.

Illustrasjonsbilde. Foto: Pixabay (Public Domain).

Globalistforetaket Coca Cola har skapt rabalder etter at det ble kjent at de krever at deres hvite ansatte skal ta et kurs i såkalt kritisk raseteori, og oppfordrer dem til «å ikke være så hvite», skriver RT.

Organisasjonspsykologen Karlyn Borysenko, som jobber for å få slutt på indoktrineringen i «kritisk raseteori» som hun mener fører til splittelse, avslørte på fredag at hun har fått skjermbilder av opplæringsmateriale fra en varsler som jobber hos Coca Cola. Den ansatte hadde fått en melding om kurset fra bedriftsledelsen, som ville at personen skulle ta kurset.

Opplæringen, som kalles «Confronting Racism, with Robin DiAngelo», er online med videokurs på plattformen LinkedIn Learning.

Robin DiAngelo er en amerikansk forfatter og møteleder som jobber med de nye PK-feltene «kritisk diskursanalyse» og «hvithetsstudier». Hun tilbyr bedriftsseminar om «hvithet, hvit skjørhet» og «rasemessig rettferdighet» som kan koste oppimot 40 000 dollar for en halv dag.

På Twitter viste Borysenko flere skjermbilder av tekst fra opplæringsmaterialet som hun har fått fra varsleren. Tekstenes budskap var alt annet enn «inkluderende». Det sto blant annet at hvite er undertrykkende og arrogante, og at de føler seg overlegne for at de er hvite. Det ble også påstått at «forskning» viser at hvite allerede i 3-årsalderen «vet at det er bedre å være hvit». Det hele ble avrundet med et rakt ut og enkelt budskap: «Forsøk å være mindre hvit».

Tekste fra kurset:

Confronting Racism

Understanding What it Means to Be White,
Challenging What it Means to Be Racist

To be less white is to:

– be less oppressive

– be less arrogant
– be less certain
– be less defensive
– be less ignorant
– be more humble
– listen
– believe
– break with apathy
– break with white solidarity

In the U.S. and other Westerns nations,
white people are socialized
to feel that they are inherently superior
because they are white.

Research shows that by age 3 to 4,
children understand
that it is better to be white.

Try to be less white

Senere på fredag kom et svar fra en talsmann fra Coca Cola som hevdet at skjermbildene kom fra opplæringsmateriale som ligger åpent tilgjengelig på LinkedIns plattform og at fokus for Coca Colas opplæringsprogram ikke lå på dette. Talsmannen la dog til at «kurset er en del av en opplæringsplan for å bygge en inkluderende arbeidsplass».

– Din jobb på Coca-Cola burde ikke avhenge av om du kjøper ideen om å være mindre hvit. Det burde avhenge av om du kan gå inn og gjøre jobben din, kommenterte Borysenko Coca Colas overtramp.

På sosiale medier har mange blitt opprørt av Coca Colas rasisme.

En hvit kvinnelig småforetaker som lot Coca Cola sette en brusautomat i hennes lokale skrev at hun umiddelbart på mandag morgen skulle kontakte brusgiganten for å kreve at de skulle ta bort skapet fra hennes lokale:

«Hvis et foretak hadde sendt rundt et treningsopplegg som skulle lære svarte folk hvordan de skulle «være mindre svarte» så hadde verden implodert og søksmål hadde blitt følgene. Jeg håper virkelig at disse ansatte saksøker Coca Cola for åpenbar rasisme og diskriminering», twittret Candace Owens, en velkjent afroamerikansk politisk kommentator som tidligere har kritisert Black Lives Matter-bevegelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

De svarte bruker smartmobiler, utviklet av hvite «rasister», de kjører biler, utviklet av «white supremacists», de bor(i hvite samfunn), i hus med tekniske løsninger utviklet av hvite menn… i det hele tatt Og de drikker vel Cola, også utviklet av hvite menn. At hvite, som har skapt og utviklet omtrent alt av teknisk utviklete innretninger og prosesser skal bli «mindre hvite» betyr at nivået skal senkes til det brune og svarte gjennomsnittet.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Den såkalte «antirasismen» viser seg tydelig å være rasistisk mot hvite.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Tenk om dette hadde blitt sagt mot svarte.

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Håper denne rustfjerneren forsvinner fra butikkhyllene om litt, men det hadde vel bare skjedd om det var snakk et kurs i hvordan være mindre alt annet enn hvit