Hjem Nyheter Globalt Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvitt slaveri

Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvitt slaveri

5

KULTURMARXISME Streamingtjenesten Amazon Prime lanserer et nytt stykke anti-hvitt propaganda som glorifiserer vold mot hvite og voldtekt av hvite kvinner.

Den nye kulturmarxistiske serien heter «Cracka»; et nedsettende ord for mennesker av europeisk herkomst. Serien handler om en alternativ historie, hvor det angivelig er «byttet rundt på rollene», der hvite er slaver og svarte er slaveeiere.

Mannen bak serien er en hvit amerikaner ved navn Dale Resteghini, også kjent under navnet «Rage», som har laget mange videoer med kjente hip-hop-artister.

Til tross for seriens høye produksjonkvalitet, lar ikke publikum på YouTube seg særlig imponere av «Cracka». Traileren, som har blitt sett over 700 000 ganger, har 25 000 nedstemninger, mot 18 000 som har gitt klippet tommel opp.

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
Hva er kulturmarxisme?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
2 år siden

Hvite var også slaver i gamle dager, ikke bare negere.

Robert
Robert
2 år siden

Nå strekker jøden strikken langt.

No White Guilt
No White Guilt
2 år siden

Bak det amerikanske slaveriet stod de jødiske kapteiner. #NoWhiteGuilt

The Goyim Knows!
The Goyim Knows!
2 år siden

Den jødiske taktikk har alltid vært å ikle seg offerkoften og grine ut for å høste sympati og få sin vilje. Nå har de jammen lært afrikanerne det også. Men afrikanerne skulle jo bare visst hvem som faktisk ledet an slaveriet og tok de til Amerika. Jødene spiller sjakk med både hvite og svarte, setter oss opp mot hverandre. Hadde bare flere forstått det og gått mot disse manipulative og kyniske jøder istedet, så hadde verden blitt et bedre sted.

trackback
9 måneder siden

[…] også:Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvitt slaveriBLM-leder starter nytt parti – vil gjøre hvite mennesker til slaverNy bisarr trend – hvite og […]