Hjem Nyheter Norden «Da innvandringen kom til Kil»

«Da innvandringen kom til Kil»

4

FLERKULTUR Samhällsnytt har produsert en reportasje om innvandrervolden i det svenske tettstedet Kil i Värmland.

Etter at det tidligere i år ble stor oppmerksomhet rundt en sak hvor en svensk ungdom hadde blitt banket opp av innvandrere i värmlandske Kil, reiste den svenske alternative nettavisen Samhällsnytt til tettstedet for å lage en reportasje om innvandrervolden.

Se og hør innbyggernes fortellinger om hva som skjedde da innvandringen kom til byen for tre år siden og hva rektor og kommune sier når vi stiller spørsmål.

Slik beskriver Samhällsnytt reportasjen, som kan ses nedenfor – frem til Youtube sensurerer den. I nettavisens egen artikkel kan man også se reportasjen på Vimeo.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Virkelig provoserende å se hvor frekke og jævlige disse utlendinger er. De skulle blitt satt hardt på plass! Det er sørgelig å se hvor lite tak det er blitt i mange hvite idag. De står nærmest bare opp ned og ser på at sine unger, venner, osv blir slått ned foran dem. Og de er så forbanna redd for å bli stemplet som rasist at mange bare blunder og ser en annen vei, benekter eller skjønnmaler selv de verste situasjoner. Det er faen helt tragisk! Hvit ungdom idag har virkelig behov av å bli medlem i motstandsbevegelsen og således lære… Les mer »

Robert
Robert
Svar til  Haraldsson
2 år siden

Men… men… jeg kjenner jo en schyst innvandrer som baker pizza, han jo snill liksom.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget bra. Denne skal ses!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Eg må helt ærlig si det at det irriterer meg at de svenske ungdommene ikke gikk sammen og banket livskiten ut av de utlenlandske drittungene.