Hjem Nyheter Dagens afrikanere har opp til 19% gener fra utdødd menneskeart

Dagens afrikanere har opp til 19% gener fra utdødd menneskeart

2

GENETIKK Forskning viser at dagens afrikanere til 19 prosents del består av gener fra visse utdødde menneskearter, påpeker antropolog Robert Sepehr på Twitter.

Det er antropolog og forfatter Robert Sepehr som i en diskusjon på Twitter har gjort oppmerksom på at det er betydelig mer enn hudfarge som skiller europeere fra afrikanere.

Sepehr, som blant annet har skrevet boken «Species with Amnesia: Our Forgotten History», hvor han fremmer tesen om at det har eksistert teknologisk avanserte sivilisasjoner på jorden som har falt i glemmeboken, skriver at dette faktum bare kan erkjennes av ordentlige forskere og ikke av «egalitære marxister som projiserer politisk motivert propaganda».

Ifølge Sepehr er dagens afrikaneres gener 19 prosent identiske med utdødde menneskearter slik som homo erectus og homo habilis – gener man ikke finner igjen hos asiater eller europeere, som derimot bærer på gener fra neandertalere.

Han henviser også til en forskningsrapport som ble publisert i februar i fjor, som bekrefter akkurat dette med tittelen «Recovering signals of ghost archaic introgression in African populations».

Ifølge forskningsrapporten kommer dog disse genene fra en ukjent, tidligere menneskeart.

Afrikanere har mer apeliknende genvarianter enn andre raser

Den kinesiske genetikkprofessoren Dr. Shi Huang skapte oppstandelse da han i desember i fjor uttrykte at afrikanere har «mer apeliknende gener enn andre raser».

Ifølge en studie fra 2011 må afrikanernes forfedre en gang i tiden ha blandet seg med et utdødd apeliknende menneske, hvor deres DNA fremdeles er å finne blant afrikanere i dag.

Les også:
Genetikkprofessor: «Afrikanere har flere apeliknende genvarianter enn andre raser»
Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser?
Røtter del 1: Genetisk slektskap
Mennesket kommer fra Europa, slår ny forskning fast
Oppdageren av DNA-molekylets struktur nekter å vike fra rasespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Interessant men «fy, fy», iflg vår tids «antirasistiske» antropologer, men fakta og fordomsfri utforskning tyder altså på en betydelig innblanding av tidligere hominidraser i den subsahara-afrikanske befolkningen, men få om noen spor av feks neanderthalgener, som europeiske folk har 2-4% av. Dette KAN kanskje forklare det fenomen, som er godt dokumentert, at nettopp subsahara afrikanere har en snitt-IQ på 60-70, mens nordafrikanere gjerne kommer opp i 80-85, takket være oppblanding med søreuropeere, særlig i Middelhavsområdet.

Johan G
Johan G
1 år siden

Et biologisk mangfold i verden som ikke bør ødelegges av globalismen. Ulike rasere eksisterer og det bør det fortsatt gjøre.