Hjem Dagens video Dagens video: 6 millioner jøder

Dagens video: 6 millioner jøder

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Hvor mange jøder døde egentlig under andre verdenskrig? Hvor mange jøder døde egentlig som følge av et holocaust?

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter. Dagens video er en humoristisk parodi.

Se dagens video:

Les også:
Eksisterte det gasskamre i tyske konsentrasjonsleirer?
Dagens video: Gasskamre, med gasskammerekspert Fred Leuchter
Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!
Dagens video: «Holocaust»-historier vs vitenskap
«Holocaust» er en bløff
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Et lattervekkende intervju, der en del av jødeløgnene om de 6 millioner blir effektivt tilbakevist. Med den svære nedskaleringen av «drapsmaskinene» i Auschwitz, Majdanek, Sobibor, Chelmno, Treblinka og Belzec(de 4 siste var transittleire, med kort operasjonstid, og vi har kun «vitneutsagn» om hvor mange jøder som ble drept der), har fokus mere gått over på massakre angivelig begått av innsatsgrupper i USSR og andre steder. Sannheten, om den engang finnes, ligger sannsynligvis noe mellom 2 hundre tusen og en halv million døde jøder, og de aller fleste døde av tyfus og andre sykdommer.

Håkon
Håkon
1 år siden

6 gorillioner? x’D

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Det er jo minst 6 millioner flere jøder etter andre verdenskrig. De er jo overalt og mange av dem kan jo se mer Norske/Nordiske ut en meg selv! Holocaust er en tørr vits. Ordet «Holocaust» er noe jødene selv har oppfunnet og det er ifølge Talmuden beskrivelsen på massemenneskeofring. Nato er et bra eksempel på dette og de er praktiserende jøder.

Heimdal
Heimdal(@heimdal)
1 år siden

Tall fra den amerikanske World Almanac, en bok som har blitt utgitt hvert år siden 1886 over verdensstatistikk. 1933: Population Worldwide, Jews: 15,318 millioner. 1938: Jews in the World, World total: 15,748 millioner. 1948: Population of the World, Jews: 15,753 millioner. Jøder økte altså sin stamme i verden, fra 15,3 mill før krigen til 15,7 etter krigen. Dette får du ikke vite noe om på skolen, på universiteter eller i media. Mange flyktet fra Tyskland til Amerika og andre land i verden, men de ble fremdeles anført i denne boken. 6 millioner er løgn som har fått enorme konsekvenser for… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Heimdal
Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Heimdal
1 år siden

Eksakt! Det er også viktig og punktere at de fleste ikke er klar over at dem fleste jøder i USA er immigranter fra Russland ettersom Soviet Unionen kollapset og de er av Askhenazi bakgrunn og ser ofte hvite ut. Det vil si at de Jødene som bor og ødelegger USA idag ved og støtte Overseksualisering, Femenisme, Immigrasjon, Black Lives Matter, Ett Anti Hvitt Rettsystem (Holder Kyle Rittenhouse fengslet for selvforsvar mot en væpnet pedofil) Er akuratt de samme Jødene som ødela Russland med kommunisme og er ansvarlig for holocaust på over 10 millioner Russere som tilhørte den Nordiske overklassen. Tsar… Les mer »