Hjem Dagens video Dagens video: Adolf Hitler – En kamp mot det jødiske tyranniet

Dagens video: Adolf Hitler – En kamp mot det jødiske tyranniet

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens video kan man høre taler av nasjonalsosialisten Adolf Hitler. Talene er aktuelle selv den dag i dag.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Hva jødene gjorde mot Tyskland
Dagens video: Historien om Adolf Hitler

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
1 år siden

Hitler er den mest vridde og forvrengte person i historien. Alt han har sagt har blitt forvrengt til det ukjennelige. Alle feilene hans blir forstørret og det gode han gjorde blir til ingenting.. Jeg skvatt da jeg las at nasjonalsosialistene sa at jødene vil styre verden.. Jeg hadde nettopp da lest messias-profetiene , og at den jødiske messias skal styre verden fra Jerusalem… Hvilket sammentreff… Det er en ting jeg er uenig med Hitler i , han sa at jødene er en rase , og ikke en religion… Jeg tenderer til å mene omvendt , jødene er en religion ,… Les mer »

von List
von List
Svar til  Birgitta
1 år siden

Jødene er faktisk to raser, folkeslag som er ashkenazi(Khazaria) og de sefardiske. Er jo også flere som har konvertert til religionen fra disse selvfølgelig. Etiopia er et eksempel. Hitler var jo den mest populære politikeren i Europa på 30 tallet da han bygget opp Tyskland etter mange år med undertrykkelse og mer. Hadde også noen veldig dårlige avgjørelser som å forby Thuleselskapet som er veldig rart og overraskende. Tror også endel av avgjørelsene hans i slutten bar preg på flere forsøk i å drepe ham. Kvalmende og respektløst at han har blitt gjort om til europas «busemann» da det er… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Birgitta
1 år siden

De som kaller seg jøder idag er opprinnelig et blandingsfolk, som igjen kan oppdeles i ulike undergrupper. Felles er at de har samme legemlig og sjelelige egenskaper gitt videre i generasjoner, og således har de blitt ansett som egen rase. Tar man DNA test på et individ av denne gruppen vil det vises at vedkommende tilhører gruppen som kalles jøder. Det har altså med blodet å gjøre, og ikke bare det sjelelige, religionen, som jo er et produkt av dette folket, eller blandingsrasen.

Håkon
Håkon
1 år siden

1488 \o

Sist endret 1 år siden av Håkon
Catabienze
Catabienze
1 år siden

Dette var en nøyaktig beskrivelse av hvordan det er i dag. Jeg visste ikke at det var slik den gangen. I tillegg vil jeg si at internett gjør ting synlig på en måte som ellers ikke vært mulig. Man ser jødenes intense hat mot Europa og diverse folkegrupper i Midtøsten og Asia, ønske om legalisering av voldtekt mot europeiske kvinner og jenter, hat mot europeiske ofre for terror, trakassering og uttrykk om å overfalle og utøve vold mot bestemte navngitte personer, vurderinger om hvordan Nord-Norge kan rammes av ulykker av akopalyktiske dimensjoner, uttrykk for at kristne i Irak må utryddes… Les mer »