Hjem Dagens video Dagens video: Advokatene til Kyle Rittenhouse har publisert video

Dagens video: Advokatene til Kyle Rittenhouse har publisert video

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Henrik Palmgren viser i Red Ice TV en video som advokatene til Kyle Rittenhouse har publisert, og som viser hva som skjedde i Kenosha den 26. august.

Anti-hvite BLM/Antifa demonstrerte mot «rasisme» og politi brutalitet i Kenosha etter at kriminelle Jacob Blake ble skutt av politiet. Dette utviklet seg som vanlig til opptøyer, vold og hærverk der BLM/Antifa ramponerte og satt fyr på butikker og bygninger. Kyle Rittenhouse var på plass for å forsvare eiendommer, men ble avskåret fra sin gruppe og jagd av mobben.

17 år gamle Rittenhouse løsnet etterhvert skudd i selvforsvar mot den angripende mobben. To personer ble drept og en skadet.

Av de drepte er jøden Joseph Rosenbaum (36), tidligere dømt for seksualforbrytelse mot mindreårige, og jøden Anthony Huber (26), tidligere dømt for blant annet konemishandling. Den tredje personen som ble skutt og overlevde er Gaige Grosskreutz, medlem av People’s Revolution Movement. Han ble skutt i høyre arm hvor han holdt en pistol da han gikk til angrep på Rittenhouse.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
AFA og BLM angrep ensom hvit mann – to angripere ble drept!
Rittenhouse gjorde ikke noe galt!
Dagens video: Advokaten til Kyle Rittenhouse ble nedstengt på Twitter
Den døde pedofile voldtektsmannen Joseph Rosenbaum hylles av andre jøder som en helt