Hjem Dagens video Dagens video: Albert Einstein – en plagiator og kommunist

Dagens video: Albert Einstein – en plagiator og kommunist

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video omhandler jøden Albert Einstein som for mange er synonymt med høy intelligens og det ypperste geni. Hva derimot færre er klar over er at Einstein var en plagiator som stjal sine teorier fra forskjellige steder og sammensatte disse uten å angi kilden.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Stjålet formel?
Einstein avslørt som rasist

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

I 9 av 10 tilfelle, når temaet intelligens og geni kommer på bane, blir navnet Einstein nevnt, omtrent det samme som når temaet «ondskap» og «folkemord» fører til at Hitler navngis. Dokumentasjonen om Einsteins ytterst tvilsomme forsknings- og vitenskapspraksis, og hans dedikerte lojalitet til stammebrødrene sine – jødene/sionistene – har for mange ført til en omvurdering av hans status. Som med Darwin og evolusjonsteorien bør Einstein og relativitetsteoriene tas med adskillige klyper salt. Mye vann har rent i havet siden 1859 og 1905, som kjent.

H.L
H.L
2 år siden

Einstein har blitt blåst opp i skyene, mens de virkelige genier har blitt satt i skyggen. Gjennom å kontrollere media har de skapt et ikon ut av Einstein

Heimdal
2 år siden

De er genier når det kommer til å sitte og finne på nye ord og teorier, men som ikke nødvendigvis harmonerer med virkeligheten. Der kaos, mørke og skygge ruler over orden, lys og sannhet. Foruten Albert Einstein, er andre som Karl Marx et passe eksempel på det. Likeså det å manipulere massene, der er mediene og filmindustrien et godt eksempel på jøders store talent i det å forme en «genial» kunstig virkelighet, som Einstein gjorde som kjent i sitt hode.

Tom
Tom
2 år siden

Navnet Albert Einstein er blitt synonymt med geni, men i motsetning til andre genier innen vitenskapen som Darwin, Newton, Edison, Tesla osv. så er det svært få som kan si hva denne Einstein faktisk utrettet. De færreste vet engang om hans rolle når det kommer til A-våpen. Men alle vet at han var JØDE og dermed ville selvsagt ikke vi klart oss i vesten uten jøder.

A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

Når man har full kontoll med massemedia slik (((de))) tidlig sikret seg, kan man lett få gull til å se ut som gråstein, og gråstein til å se ut som gull.

«Relativitetsteoriene» er matematisk hokuspokus, som alle «smarte» og PK sier de synes er «geniale» selv om de egentlig ikke skjønner en flis av tankespinnet.

Vær klar over at «relativitetsteoriene» aldri har hatt noen som helst praktisk anvendelse verken i romfart, eller i utviklingen av atomvåpen, eller i noen annen teknologiutvikling.