Hjem Dagens video Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen

Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen

10

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Aleksandr Isajevitsj Solzhenitsyn.

I dagens video forteller Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen som herjet Russland og tok livet av 66 millioner russere.

Solzhenitsyn var en russisk forfatter og historiker, som i 1970 ble tildelt Nobelprisen for sine kjente verk som eksempelvis I første krets og Kreftavdelingen.

I Solzhenitzyns siste verk Two Hundred Years Together beskriver han den jødiske innflytelsen i for eksempel den russiske revolusjonen. Boken ble en bestselger i Russland.

Under andre verdenskrig tjenestegjorde han som kaptein i artilleriet og fikk da erfare de sovjetiske soldatenes brutale fremferd mot Polen og Tyskland. Fra denne erfaring skrev han diktet Prøyssiske netter.

Etter at han i et brev til en venn kalte Josef Stalin for «han med barten» ble han i 1945 arrestert og dømt til ti år i kommunistenes konsentrasjonsleir, kalt GULag.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Emner som vil presenteres er alt fra historie, masseinnvandringen, kulturmarxisme, m.m.

Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Hemmeligheten bak kommunismen
Kommunismens ukjente massemord
Tsjekaen etableres
Et telegram om jødisk makt
Hamburgopprøret – dagen da «Sovjet-Tyskland» skulle erklæres
70 år siden Sovjet sluttet å bombe Kirkenes

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Jeg har lest de fleste av Solzhenitsyns bøker, og kan varmt anbefale bl.a. Kreftavdelingen, En dag i Ivan Denisovich’s liv, Gulagarkipelet, osv. 200 years together er dessverre ikke utgitt/oversatt i sin helhet til engelsk og utgitt i bokform, ei heller på norsk. Han var en usedvanlig klarsynt forfatter, som opplevde og så kommunismen for det den var; et umenneskelig terrorregime, med ufattelige tap av menneskeliv som konsekvens. Mht jødenes andel i «den russiske revolusjon», aka statskuppet, i 1917, sier han i et utvalg sitater: https://www.google.no/search?sa=X&sxsrf=ALeKk0380L3SNWwNlTeZdc1MjKa0wdx2zw:1595582484092&source=univ&tbm=isch&q=solzhenitsyn+quotes+on+the+russian+revolution&hl=no&ved=2ahUKEwiF_LH5x-XqAhVol4sKHe-YCzgQsAR6BAgGEAE&biw=1366&bih=629

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Veldig bra at dette belyses. Noe av det grusomste folkemord i historien, og allikevel er skoleungdom helt uvitende om dette. Krigens seierherrer ønsker ikke at sannheten skulle komme frem, så det ble dysset ned, og frem ble «holocaust»-myten skapt for å trekke fokus vekk fra seg selv. Det var ikke de gode som vant 2. verdenskrig, det var de jødiske krefter som vant, denne internasjonale klikk som hadde en fot innad i verdens nasjoner og manipulerte deres politikere. Og det er vinneren som skriver historien.

Heimdal
2 år siden

Det er utrolig viktig at folk studerer hva bolsjevismen var og medførte på folks liv, likeså hvilke interesser som bygget opp kommunismen og dets groteske «revolusjoner». Nyere tids demokratiske sosialisme, er en fortroppspolitikk for å bane frem den totalitære kommunismen, bare med mindre umerkbare skritt. Den nye verdensordenen man ser etablere seg idag, er rent ut et kommunistisk totalitært verdensstyre. Om folk avfeier det jeg skriver som tull og svada, er det bare å tenke gjennom hva som har hendt det siste halvåret, med globale restriksjoner og massefrykt.

Better dead than red!
Better dead than red!
2 år siden

Kommunismen en skyld i «2456546356756767856767857878» liv drept, men løgnen «holocaust» er det vi må grine for.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Jødisk rabbiner innrømmer hvorfor jødene har blitt forhatt: https://www.bitchute.com/video/HUpX8DkNPvb7/

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Se de arrogante og ondskapsfulle jøder presse andre land til å hysje om folkemord i regi av jødiske kommunister, ettersom de selv ønsker monopol på det å være offer:

https://www.frihetskamp.net/film-joders-respons-pa-folkemordet-i-ukraina/

Roar
Roar
2 år siden

Kommunismen ble skapt av jøder og bæres frem av jøder. Kommunismen er ikke annet enn et verktøy for å splitte og ødelegge et samfunn. Klassekamp, splitt og hersk, det å sette den ene opp mot den andre. Det er selve essensen i kommunismen.

Heimdal
Svar til  Roar
2 år siden

Den grusomme bolsjevismen ble finansiert av vestlige storkapitalister, og kommunismen ble også kraftig støttet av den vestlige verdens regjeringer. Se bare kommunistiske Stalin som fikk vanvittige mengder av materiell og forsyninger fra de allierte kapitalistene, med fraktskipskonvoier seilende non-stop utenfor kysten vår. Amerikanske og kanadiske arbeidere og husmødre stresset på spreng i fabrikkene for å forsyne Sovjet.

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen Dagens video: Kolyma – Soviets verste siberske gulag Dagens video: Gulag-arkipelet Kommunismens […]