Hjem Dagens video Dagens video: Andrew Tate er en anti-hvit hallik

Dagens video: Andrew Tate er en anti-hvit hallik

1

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Henrik Palmgren og Lana Lokteff fra Red Ice Tv snakker i dagens video om Andrew Tate, en raseblandet anti-hvit hallik og influenser som på sosiale medier har gjort seg populær blant ungdommer og «Incel»-miljøet ved å fremstå maskulin og sjåvinistisk.

I medier omtales Tate som å være del av «ytterste høyre» og en «høyreekstremist», hvilket for så vidt kan stemme om man da har en forståelse for hva «ytterste høyre» er (sionisme/kosher-nasjonalisme) og ikke er (hvit nasjonalisme/nasjonalsosialisme), samt ser til hvem han omgås med på «ytterste høyre», navn som «kosher-nasjonalistene» Tommy Robinson, Lauren Southern, Paul Joseph Watson og Mike Cernovich.

Emory Andrew Tate III, som er hans fulle navn, er en 35 år gammel tidligere kickboxer som er født i Chicago, USA og oppvokst i Luton, England. Hans mor var fra England og hans far, Emory Tate, var en afrikansk sjakkspiller født og oppvokst i USA. Etter skilsmisse flyttet moren tilbake til England med sine barn.

Tate har fått en del medieomtale for sine synspunkter vedrørende seksuelle overgrep og seksuell trakassering, deriblant sine påstander om at «ofre for seksuelle overgrep deler ansvaret for overgrepene». Under tiden da Hollywood-jøden Harvey Weinstein var omtalt i medier etter å ha blitt arrestert og siktet for en rekke seksuelle overgrep, trakassering og upassende oppførsel, bagatelliserte Tate ugjerningene da han i Twitter-melding delte sitt syn på hva han selv mente kvalifiseres som seksuell trakassering og ikke.

Tate flyttet til Romania i 2017 ettersom britisk politi hadde 11 siktelser mot ham. I en video forklarte han årsaken til flyttingen, at det var enklere å få voldtektssaker henlagt i Øst-Europa.

I 2022 ble Tates hus raidet av det rumenske Direktoratet for etterforskning av organisert kriminalitet og terrorisme (DIICOT) i forbindelse med en etterforskning angående menneskehandel og voldtekt, på bakgrunn av rapporter om at en amerikansk kvinne hadde blitt fanget på eiendommen mot sin egen vilje, ifølge Wikipedia. På eiendommen fant de en rumensk og en amerikansk kvinne. Etterforskning pågår.

I 2021 ble Twitter-kontoen hans permanent nedstengt, og i 2022 ble han nedstengt på Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, og Twitch.

Andrew Tate t.v. og Tommy Robinson t.h. Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
kim larsen
kim larsen
6 dager siden

Trist at ungdommer synes det krypet er noe å se opp til. Forhåpentligvis kommer sannheten for den dag, sånn at alle kan se hva slags søppel han er.