Hjem Dagens video Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon

Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon

7

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video går rett på sak og forklarer hva den venstreekstreme organisasjonen Antifa er, og alltid har vært – en voldelig jødisk terrororganisasjon.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Antifa: Media-støttede terrorister
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Antifa er en ekte arvtager til jødiske terroristgrupper som bl.a. Irgun og Stern, som massakrerte palestinaarabere – og drepte briter – før og under etableringen av det «jødiske hjemland», Israel, i 1948. La oss legge til Isis og Al Queda, som også er/var sterkt infiltrert og styrt av Israel. I det hele tatt; der vi finner terroristgrupper finner vi også jøder, i større eller mindre grad.

Catabienze
Catabienze
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Det du skriver er av stor interesse. Vet du om noe konkret som knytter de til Irgun og Stern?

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Grunnlagt, kontrollert og finansiert av jøder. Det er årsaken til at de tas under vingene og beskyttes av myndigheter og media, mens vi som forsøker å holde fredelige demonstrasjoner blir fremstilt som monstre som bør forbys.

Rotor
Rotor
2 år siden

«Antifa er en ekte arvtager til jødiske terroristgrupper som bl.a. Irgun og Stern»…??? Her skytes det vel ei kilometer over skiva vel?…Antifa angriper jo helt destruktivt, alt som har med forsvar av jøder, og angrep på islam å gjøre. Så hvordan kan da ANTIFA være jødisk??? Bare spør jeg.. ? 

Geir O
Geir O
2 år siden

Bak Antifa står de jødiske finansierere, som George Soros.

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon Prominent jøde i USA avslørt som voldelig ANTIFA-medlem og doxer Velkjent Antifa-gruppe kobles […]

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon Antifa trapper opp terroren i Portland – jødisk presse glatter over Antifa: Media-støttede […]