Hjem Dagens video Dagens video: Arkitektene bak masseinnvandringen til Europa

Dagens video: Arkitektene bak masseinnvandringen til Europa

3

DAGENS VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens video kan man høre flere ledende jøder selv innrømme jødenes rolle i den orkestrerte masseinnvandringen til Europa.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Jøder innrømmer og alt kan spores til dem, men filosemitter og cuckservatives har enda ekstremt vanskelig for å se elefanten i rommet uansett hvor høyt den blåser med snabelen.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Det antihvite globalistdiktaturet vi har levd under siden 1945 jobber iherdig med å produsere lutryggede jødetilbedere gjennom utspekulert og følelsesbasert propaganda. Resultatet er et demoralisert folk indoktrinert til å gi opp seg selv for å tilfredstille jødene.

Dette blir ekstra synlig i vår tid, der voksne menn uffer og bærer seg som noen sveklinger om de utsettes for sunne nasjonalistiske argumenter. Det hele mens folkeutbyttet ikke lenger kan fornektes og europeiske kvinner daglig overfalles og voldtas av rasefremmede «flyktninger».

Jeg sier bare: Våre forfedre følger med.

trackback
1 år siden

[…] Dagens video: Arkitektene bak masseinnvandringen til Europa […]