Hjem Dagens video Dagens video: “Barnevennlig” dragshow

Dagens video: “Barnevennlig” dragshow

0

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Steven Crowder fra Louder With Crowder har samlet sammen et team som skal gå under radaren på et annonsert dragshow. Dette for å undersøke om barn er tilstede og om arrangementet er av en seksuell karakter.

Ikke overraskende danser dragartister seksuelt foran barn og tar imot penger som om det var en strippebar – beskyttet av den venstreekstreme organisasjonen Antifa.

Fra 0.25 i klippet kan man også se et eldre klipp av en kjønnsforvirret ung gutt som sier «det kommer til en verden der dragqueens faktisk eksisterer» etterfulgt av en voksen dragqueen som uttaler «og tar ketamin på sofaen». Ketamin, også kalt «special K», er et bedøvende medisinsk legemiddel som fremkaller hallusinasjoner og dissosiative effekter, og som foruten å bli brukt som medisin til pasienter med suicidale tanker, også blir anvendt som «partydop» og «voldtektsdop».

Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: