Hjem Dagens video Dagens video: Bill Gates

Dagens video: Bill Gates

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentar om forretningsmagnaten Bill Gates, en av verdens rikeste menn.

Bill Gates sin stiftelse Bill og Melinda Gates Foundation er nært involvert med mange globale aktører knyttet til koronavaksinene, deriblant AstraZeneca. Bill Gates er også en av de største finansiører av WHO, og foruten at han selv bygger egne nyhetsselskap og foretak som egner seg til faktakontrollerende virksomhet med den hensikt å publisere nyheter i stor skala som er gunstig for han selv, samtidig som kritisk fakta undertrykkes, «donerer» han også store summer penger til ulike massemedier.

Dette igjen kompromitterer mulighetene for å få et klart og sannferdig bilde av blant annet sykdomsbeskrivelser, epidemikontroll og resultatene eller utfallet av legemiddelindustriens kamp mot epidemier.

Bill Gates har også innrømmet på video at hans egen vaksine vil gjøre permanente forandringer på menneskets DNA. Dette er aldri før gjort, og har med god grunn forårsaket stor skepsis blant verdens folk.

Bill gates (midten) i sine yngre dager.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
WHO tilstår: Bill Gates-finansiert vaksine forårsaket polioutbrudd i Afrika
Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon
Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine