Hjem Dagens video Dagens video: Den påståtte høye IQ til jøder blir gransket

Dagens video: Den påståtte høye IQ til jøder blir gransket

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Jøder hevdes å ha en mye høyere IQ enn europeere, men støttes dette av vitenskapen?

Leather Apron Club har tidligere omtalt den høye overrepresentasjonen av jøder i The Joe Rogan Experience, som er en av verdens mest populære podkaster.

I en ny video forklarer programlederen at mange ikke-jøder og jøder argumenterer for at jøder har rett til makten de har fordi de har mye høyere IQ enn folk av europeisk avstamning. Leather Apron Club godtar dog ikke premissene og argumenterer for at disse påstandene ikke er legitime.

National Vanguard har nylig rapportert om hvordan jøden Stanley Kaplan jobbet med å knekke SAT-testen i USA (tilsvarer høyskoleopptaksprøven) slik at flere jøder kunne studere spørsmålene på forhånd og dermed klare å komme inn på høyskolene.

Illustrasjonsfoto. Foto: DerCosmo, (CC BY-SA 4.0) via Wikimedia Commons.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Straight Pride
Straight Pride
3 måneder siden

Telle shekels og skylde på andre for sin fandenskap , ja tilogmed lage business ut av å skylde på andre for sin egen fandenskap, det er slik en ny verdens orden blir dannet, Bare å følge med på de falske Nyhetene dem presenterer.så finner vi sannheten.ironisk nok Har ikke så mye med intelligens å gjøre, sett bort fra at dem sitter på pengesekken (derfor makten)og har gjort det spesielt mye gjennom ca hele 19-tallet og begynner å føle seg ganske varme i trøya, det ser man på de stadige nye Globale events som f.eks C19 og Ukraina + mye annet… Les mer »

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Straight Pride
3 måneder siden

(Hele 1900 tallet bortsett fra perioden 1933 -1945 vel å merke.)

J.H
J.H
3 måneder siden

Hvem er det som har fremmet denne myten om jødene som verdens smarteste? Albert Einstein som et ikon for intelligens? Jo, jødene selv.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  J.H
3 måneder siden

Nettopp! …Og at det er verre å kritsere en jøde enn en germaner, f.eks, fordi en jøde er en jøde og en germaner en germaner. Er det bare jødene som har lidd historisk ? Dem vil gjjerne ha det til å se slik ut, og derfor skal dem ikke kritiseres. Har dem egentlig lidd i det hele tatt ? Det krenker dem for mye å svare på disse spørsmålene. Hvorfor kan germanere og alle mulige andre etniske folkeslag kritiseres på alle mulige måter uten issues , men ikke akkurat dem ? Dem er vant til å ha mange særfordeler, kanskje… Les mer »

proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

Det er angivelig askhenazijødene som har den høye IQ(>110), iflg tester gjort i USA; The 2011 Nobel Prize and the Debate over Jewish IQ | American Enterprise Institute – AEI, mens sefardiske jøder, med opphav i Middelhavsområdet og Nordafrika, ligger under 100, slik at den nasjonale IQ i Israel, der askhenazijødene(fra Østeuropa/Polen/Russland/Ukraina), utgjør ca. halvparten av befolkningen, er kalkulert til ca. 95. Vi må ikke la oss dupere av påstandene om jødenes overlegne IQ; husk de har djevelen til far, en drapsmann og løgner fra først av.