Hjem Dagens video Dagens video: Den sosiale strategien for vestlig politisk kollaps

Dagens video: Den sosiale strategien for vestlig politisk kollaps

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

VertigoPolitix går i denne dokumentaren dypt inn i kulturkrigene som har herjet i Vesten siden 1960 og 70-tallet. Han avslører de uhyggelige strategiene brukt av nymarxistiske intellektuelle, og fremhever deres nådeløse innsats for å bryte ned tradisjonelle verdier, moral og nasjonal identitet.

Dokumentaren fokuserer på skikkelser som Franz Boas, en jødisk professor i antropologi fra Columbia University, som forsøkte å undertrykke biososiale vitenskaper til fordel for liberale nye samfunnsvitenskaper. Boas, med sterke bånd til det kommunistiske Sovjetunionen, var en forkjemper for det mangelfulle konseptet lamarckisme, som hevdet at ervervede egenskaper kunne overføres genetisk til fremtidige generasjoner. Hans innflytelse, sammen med andre venstreorienterte intellektuelle som John Dewey, har hatt en dyp og skadelig innvirkning på det vestlige samfunnet.

Konsekvensene av disse ideene utspiller seg nå i form av masseinnvandring av rasefremmede, sensur av ytringsfriheten og den «progressive» oversvømmelsen i vestlige nasjoner. Dokumentaren utforsker hvordan den etniske majoriteten i økende grad blir marginalisert og ekskludert fra politisk diskurs, mens etniske minoritetsaktivister gis fortrinnsbehandling av regjeringen, media og universiteter.

Franz Uri Boas. Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: