Hjem Dagens video Dagens video: Det nasjonalsosialistiske syn på raser

Dagens video: Det nasjonalsosialistiske syn på raser

2

DAGENS VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Er det å være nasjonalsosialist synonymt med å hate andre raser? Og hvorfor kjemper nasjonalsosialister mot globalismen og raseblanding? Dagens video forklarer det nasjonalsosialistiske syn på raser og kampen mot globalismen.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Gjennom å erkjenne at mennesket er en del av naturen må vi også innse at mennesket ikke kan være et unntak hva gjelder naturens lov om biologisk mangfold. Intet grønt parti kan støtte «flerkultur», da denne folkemordsideologi er motsetningen til biologisk mangfold og evolusjonær utvikling. Vi fremmer en verden av frie nasjoner hvor rasene lever adskilte, men hvor de allikevel kan samarbeide, og hvor hvert folkeslag og hver rase kan utvikles etter sine egne forutsetninger og i samklang med den naturlige orden. Masseinnvandring, «flerkultur» og tvangsintegrasjon må knuses slik at jordens mangfold kan overleve.

Punkt 6 i Motstandsbevegelsens politiske program.

Arier
Arier
1 år siden

Fin video.