Hjem Dagens video Dagens video: Dr. William Pierce om Sions vises protokoller

Dagens video: Dr. William Pierce om Sions vises protokoller

1

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dr. William Pierce snakker i dagens video om de mye omtalte Sions vises protokoller, som skal ha vært en hemmelig  møteprotokoll fra den første sionistkongressen i Basel i 1897.

Protokollene beskriver en plan om jødisk verdensherredømme, og skal ha kommet i hendene til Sergej Nilus, som utga «Sions vises protokoller» i 1905 som vedlegg til tredjeutgaven av sin bok «Den store og den lille: Antikrists komme og Satans herredømme over jorden».

Jødene hevder protokollene er en antisemittisk forfalskning og konspirasjonsteori, men mange mener dette kun er jødenes forsøk på å vri seg unna, og peker blant annet til det faktum at det som står i protokollene faktisk oppfylles.

FBI sjokkerte mange da de nylig publiserte Sions vises protokoller på sin twitterprofil.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Hvordan opererer den sionistiske eliten?
Jødespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
2 år siden

Når jødene blir avslørt ror de seg unna så godt de kan, og de bruker hele det internasjonale jøderiet på å forsøke å fremstille de personer som har kastet lyset på dem som antisemitter og tinnfoliehatt konspirasjonsteoretikere.