Hjem Dagens video Dagens video: Dresden – De alliertes krigsforbrytelser

Dagens video: Dresden – De alliertes krigsforbrytelser

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentar av «Justice for Germans» og belyser de alliertes krigsforbrytelser mot tyske sivile i slutten av andre verdenskrig.

Byer som Dresden ble mål for grusomme terrorbombinger som utløste et hav av ildstorm som slukte og brente opp alt i sin vei.

I 1945 hadde Dresden cirka 600 000 innbyggere, men hundretusenvis av flyktninger hadde kommet til byen på flukt fra den røde armé. Enkelte kilder oppgir at befolkningen på det tidspunktet var opp mot 2,5 millioner mennesker, hvorav mange var desperate kvinner, barn og eldre som søkte tilflukt i byen. Alle luftvernskanonene hadde blitt sendt til østfronten for å bli brukt mot de titusentall av sovjetiske stridsvogner som truet med å overmanne de tyske forsvarslinjene. Byen stod forsvarsløs, og i fire angrepsbølger slapp en luftarmada på 2 500 fly totalt 850 000 bomber. Angrepene varte fra den 13. til 15. februar 1945.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Ildstormen i Dresden
Vitnesbyrd fra terrorbombingen av Dresden
Lokalpolitiker i Sverige spredde informasjon om terroren i Dresden – nekter å legge seg flat for Expo
Hetser mot Motstandsbevegelsen, mener Dresden-aksjon er «rasistisk»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Bombingen av Dresden var det virkelige «holocaust’et» og ikke fantasifosteret til jødene; et faktisk brennoffer, begått av de allierte, især britene(Churchill og Bomber Harris), mot en forsvarsløs by og befolkning. Tallet på døde varierer, men ligger sannsynligvis på mellom 1 og 2 hundre tusen, men de «offisielle» anslagene gir 20-30 tusen. Se ellers «Hellstorm»-filmen, som gir den SANNE versjonen av det som skjedde.

trackback
1 år siden

[…] også: Ildstormen i Dresden Vitnesbyrd fra terrorbombingen av Dresden Dagens video: Dresden – De alliertes krigsforbrytelser «Germany Must […]