Hjem Dagens video Dagens video: Eks-kommunist og spion forklarer enkelte trinn for å undergrave og...

Dagens video: Eks-kommunist og spion forklarer enkelte trinn for å undergrave og degenerere et land

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Hvordan undergraver og degenererer kommunister et land innenfra? Eks-kommunist og spion Yuri Bezmenov forklarer at det tar 15 til 20 år å demoralisere et samfunn, da ved å manipulere en hel generasjon av studenter eller barn.

Bezmenov var en sovjetisk informant og KGB-agent som hoppet av til USA på begynnelsen av 70-tallet.

  • RELIGION – Bezmenov forklarer at kommunistenes mål er å angripe og latterliggjøre religion, erstatte det med ulike sex-kulter for å fange opp folkets oppmerksomhet, slik at det religiøse dogmet sakte fortæres. Han forklarer videre at målet er å skape falske religiøse organisasjoner som leder religiøse mennesker vekk fra deres sanne religion.
  • UTDANNING – Bezmenov forklarer at kommunistene sikter seg inn på skolene og utdanningen, avleder studenter fra å lære noe som er konstruktivt, pragmatisk og effektivt. I stedet for matematikk, fysikk, fremmedspråk, kjemi, vil kommunistene lære studentene eksempelvis historie om urban krigføring, økologisk mat, hjemmets økonomi, seksualitet, «…uansett hva, såfremt det tar elevene vekk».
  • SOSIALT LIV – Bezmenov forklarer at kommunistenes mål er å erstatte tradisjonelle etablerte institusjoner og organisasjoner med falske organisasjoner. Ta vekk initiativet fra folk, ta vekk deres ansvar for naturlig etablerte koblinger til individer, grupper med individer og samfunnet, og erstatte dem med «kunstige kropper». Han forklarer videre at media er en av disse «kunstige kropper», og at de som jobber i media ikke er folkevalgte, men likevel har en umåtelig makt over folket og politikken i samfunnet.
Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: